Reklám

2015.09.24. 08:48

Szórakoztató nyitóbulival bővül a veszprémi STOP.SHOP. (x)

Három új bolttal és számos családi programmal ünnepel a bevásárlópark

A STOP.SHOP. Magyarország folyamatosan növekszik: legújabb állomása a veszprémi STOP.SHOP. bővülése, amely lehetővé teszi, hogy még színesebb árukínálat mellett működjön a STOP.SHOP receptje: Jönni. Venni. Menni.

Október 1-én három új üzlet fogja megnyitni a kapuját: új beköltöző a Deichmann, a KIK és a PEPCO, hozzájuk pedig később csatlakozik negyedikként a Hervis üzlete. Így a vásárlók szinte minden felmerülő igényükre gyors megoldást találnak majd a kibővült veszprémi STOP.SHOP.-ban – legyen szó cipőről, élelmiszerről, divatról, vagy lakberendezésről.

Az október 1-i ünnepen a szalagot délben vágják át a Dornyai Béla u. 4. szám alatti STOP.SHOP.-nál, ám az események itt nem állnak meg. A nyitóünnepségen értékes nyereményekkel és szerencsekerékkel, valamint izgalmas gyerekprogramokkal, ügyességi játékokkal és arcfestéssel várják a családokat. A második főbb műsorszám, Vastag Csaba koncertje este 6-tól teszi igazán felejthetetlenné a veszprémi STOP.SHOP. bővülését.

A STOP.SHOP.  az IMMOFINANZ csoport folyamatosan növekvő esernyő márkája a közép-európai régiós bevásárlóparkok piacán. A márka rugalmas koncepciójának alapját a 30 000 – 150 000 ezer lakos területű, központi helyszíneken levő regionális bevásárló központok alkotják. A bérbe adható területek 2500 nm2 és 15 000 nm2 között mozognak, a látogatók számára pedig megfelelő parkolási lehetőségeket, optimális hozzáférést és magas szintű funkcionalitást biztosítanak; mindez egy vonzó bérlői mixet eredményez, amelyben nemzetközi szolgáltatók széles köre található meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!