Reklám

2015.07.06. 11:41

I LOVE BALATON - ÖBÖLÁTÚSZÁS (x)

Nyár+Balaton+Öböl=ÁTÚSZÁS azaz I love Balaton Öbölátúszás

Lehet kicsi-nagy, de ki az, aki nem hallott még az átúszásról?! Mi itt a kis öbölről beszélünk, ami Tihany és Balatonfüred között helyezkedik el.  A verseny az idei évben új köntösbe öltözött, de a helyszín és az élmény egy maradt.

Mit nyújt ez az új csapat július 19-én?

Az I love Balaton Öbölátúszás, Wesselény emlékverseny a Marina Hotel privát strandján várja a versenyzőket, ahonnan az Országos Mentőszolgálat orvosai által elvégzett vizsgálatot követően, buszokkal átszállítják Tihanyba.

Innen nagy lelkesedéssel a habokba vetik magukat az elszánt férfiak, nők, gyerekek, nyugdíjasok és az általuk megválasztott távon úsznak vissza a pancsikoló családjukhoz Füredre. Vitorlások, SUP-osok és bóják által kijelölt pályán a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata biztosításában.

Beérkezéskor ajándék pólóval és finom frissítőkkel várják az átúszókat és az eredményhirdetéskor minden korcsoport 1-3 helyezettje érmek és ajándékok formájában kerül díjazásra.

Hogy ki-milyen eredményt úszott? A boka fölött rögzített Chipek pontos és megbízható eredményei alapján a helyszínen és a verseny után is megnézheted a weboldalunkon.

Időpont: 2015.07.19

Versenyközpont: Balatonfüred, Marina Hotel

Rajt: Tihany, Hajóállomási Strand

Cél: Balatonfüred, Marina Hotel

Távok: 800 méter, 1500 méter, 3600 méter

Bővebben: http://ilovebalaton-obolatuszas.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/ilbobolatuszas

Nevezés: http://ilovebalaton-obolatuszas.hu/nevezes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!