Reklám

2015.06.24. 06:59

Honda CR-V újdonság: 9 fokozatú automata sebességváltóval

Az új CR-V csupa friss ötletet és innovatív technológiát rejt magában. Vegyük például a Honda SENSING menetbiztonsági kiegészítőket, az új Honda CONNECT szórakoztatóelektronikai és információs rendszert vagy akár az egyedülálló, egy mozdulattal lehajtható hátsó üléseket. A kényelem, a rugalmasság, a biztonság és a stílusos megjelenés mindig garantált.

MÉG HATÉKONYABB A 9 FOKOZATÚ AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓNAK KÖSZÖNHETŐEN

A CR-V innovatív motorjai gondoskodnak arról, hogy a gazdaságosság meggyőző teljesítménnyel párosuljon. Az „Earth Dreams Technology” generációba tartozó 160 LE-s 1.6 i-DTEC dízel erőforráshoz már mostantól elérhető az új, 9 fokozatú automata sebességváltó. Az új automata váltó biztosítja, hogy a sebességfokozat kiválasztás mindig optimális legyen, így mind a gyorsítás mind a lassítás hatékonyabb, a motor reakciókészsége és gazdaságossága a lehető legnagyobb, mindez minimális károsanyag-kibocsátás mellett.

Honda CR-V 2015

SZERETNE TENNI EGY PRÓBAUTAT? JELENTKEZZEN BE HOZZÁNK TESZTVEZETÉSRE VESZPRÉMBEN A HONDA SOMMERBE!

Honlap: http://sommer.honda.hu/" target="_blank"

Sommer Kft.

8200 Veszprém, Budapesti út 72.

Telefon: +36 88 425 176

E-mail: [email protected]

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek 8:00-17:00

Aki egyszer Hondát vesz, az márkahű marad – nem ok nélkül olvasható a Honda Sommer honlapján. Hiszen a veszprémi vállalkozás 1998 januárjában csatlakozott a Honda Hungary által indított márkakereskedői hálózat kiépítésébe, tehát már majdnem két évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a márka értékesítésének, illetve a szervizelésének területén.

Minden egyes ügyfél egy leendő új Családtag – a veszprémi Honda szalonban ilyen barátságos környezetben, tapasztalt értékesítők készséggel állnak ügyfeleik rendelkezésére a kezdeti lépésektől folyamatosan. Az autók adás-vételén kívül teljes körű szolgáltatás nyújtanak; ide tartozik a gépjárművekkel kapcsolatos biztosítások kötése, okmányügyintézések, illetve a használt autók eredetiségvizsgálata.

Amennyiben Hondát vásárol, a szervizre aligha lesz szüksége, ám a karbantartás érdekében

képzett szerelőcsapat várja az ügyfeleket. A több állásos műhelyben, modern technológiával, a komplett kiszolgálás érdekében, többek közt számítógépes motordiagnosztikát, futóműállítást, gumiszerelést, centirozást, karosszériajavítást és fényezést végeznek. Mindezek mellett teljes körű, hatósági műszaki vizsga bázis áll rendelkezésre.

A modern, kiválóan áttekinthető bemutatóteremben a kedves érdeklődők a Honda bármely típusát megismerhetik, kipróbálhatják. Addig is, amíg „elindul a tökéletesség felé vezető úton” és ellátogat a veszprémi Honda Sommer autószalonba tájékozódjon, vagy kérjen információt a http://sommer.honda.hu/" target="_blank"Oldal/Kapcsolat_22 oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!