Púder Nélkül

2015.05.13. 11:01

Telefonjaink ne csak okosak, hanem karcmentesek is legyenek

Nem tudsz vigyázni a telefonodra? Nem szeretnél folyton arra figyelni, hogy megsérül? - A megoldás kézenfekvő, egyszerű, sőt még divatos és csajos is lehet.

Hadnagy Barbara

Az első okostelefonok nagy hatással voltak ránk, ezek az eszközök gyökeresen megváltoztatták modern világunkat, mára pedig szinte az életünk részévé váltak. Az időjárástól kezdve a híreken át a barátainktól kapott üzenetekig rengeteg dolgot intézünk a nap minden szakában, éppen ezért is érhet minket kellemetlenül, ha kezünkből kicsúszva véletlenül leesik, és emiatt működésképtelenné válik telefonunk. Az ilyen mechanikai sérülésektől óvnak és nyújtanak megoldást a praktikus, trendi, csajos telefontokok határtalan választékban.Számos variációban kaphatóak – arany, ezüst, matt, fényes, neon és szivárvány színekben pompázó, köves a legújabb divatirányzatoknak megfelelően matyó – mintás, mesefigurás, 3D-s; kinek kénye- kedve, pénztárcája és egyénisége szerint...Hangulattól függően vagy a ruhához passzolva cserélhetőek, hiszen ezek is divatkiegészítővé váltak, akárcsak egy táska vagy egy nyaklánc a színesebb megjelenés érdekében.

Címkék#okostelefon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!