Púder Nélkül

2015.05.27. 11:32

Séfnek állt Zséda - Rajong a magyaros ízekért az énekesnő kisfia

Budapest - Szakmát váltott Zséda! Persze nem örökre cserélte a mikrofont séfkabátra, de ezúttal a Gourmet Fesztiválon új szerepben próbálhatta ki magát.

Kutasi Zsófia

Az énekesnő a hétköznapokban is otthonosan mozog a konyhában, ezúttal pedig a vegán irányzatba is belekóstolt. Egy rákkal készült étellel bármikor le lehet venni a lábáról, ám ha kisfiáról van szó, akkor a hús és a hazai ízek nem hiányozhatnak az asztalról. Zsédához gyerekkora óta közel áll a gasztronómia, ám a magyar klasszikusok mellett ma már a nemzetközi újdonságok felé is szívesen nyit. Az egészséges nyersanyagok persze elengedhetetlen tartozékai konyhájának.

Zséda a hétköznapokban is otthonosan mozog a konyhában. Fotó: Archív

– Alapvetően a klasszikus ételekbe tanultam bele az édesanyámtól, a nagymamáimtól, de ma már nyitott vagyok minden irányzatra. Az olasz konyha nagy kedvencem, de például a francia és a mexikói specialitások is közel állnak hozzám. A ráknak pedig ritkán tudok ellenállni – mondta az énekesnő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!