Púder Nélkül

2015.05.13. 11:05

Anyaművek - Keressük a sportágat

„Kisbabám” nyáron éppen ötéves lesz. Döbbenet, mindjárt leérettségizik. Szóval a kisfiam elért abba a korba, amikortól lehet próbálkozni valamilyen sporttal.

Szálka Sarolta

Eddig a szabad szaladgálás és játék volt az, amit én éppen elegendőnek tartottam, mostantól – ugyanúgy játékosan és lazán – egy kis mozgásra rendszeresen vinném, maximum heti egyszer. Nem szeretném teletömni a napjait mindenféle kötelességgel, viszont ha egy közösségbe szívesen járna, az őt is építené. Megnéztünk íjászokat, imádna lőni, csak még erősödni kell az íjhoz. Kijárunk egy lovas tanyára, ahol a kiskör megtétele mellett etetjük, figyeljük a pacikat. A lóval való foglalatoskodás viszi a prímet, hiszen benne van az állatról való gondoskodás is, télen-nyáron a szabad ég alatt lehetünk, a mozgás evidencia itt is, és persze én is jelen vagyok. Érdekelné a kézilabda, a foci is Az is lehet, hogy kettő az egyben valósul meg: paripáról fog íjazni hátrafelé, vagy lovaspóló lesz a sportága.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!