• cikk kép
  Legyőzni a rákot: gyors diagnosztika és pozitív életszemlélet

  Pápa - Pontosan tíz évvel ezelőtt diagnosztizáltak emlőrákot Mező Lászlónénál, Julikánál, aki a gyors beavatkozásnak hála ma már egészségesen éli mindennapjait.

 • cikk kép
  Megszépít az energiatakarékosság - Hajbavágó kérdés a hajszárító vásárlás

  A venezuelai elnök szívén viseli országa sorsát, legújabb cselekedete legalábbis erre enged következtetnünk: felszólította ugyanis a nőket, hogy az energiatakarékosság apropójából mérsékeljék a hajszárító használatát.

 • cikk kép
  Hasznos praktikák minden napra

  Gyűrött gallér, eltünedező hullámcsatok, félresikerült manikűr. Apróságok, melyeken hajlamosak vagyunk egész álló nap bosszankodni.

 • cikk kép
  Igazi trükk a csábításra

  Hogyan lehet egy nő maga a tavaszi illatár? Mint vezessük orránál fogva a szerencsés kiválasztottat? A tavasz élettanának ezek is fontos kérdései. Egy jó illat mélyen rögzíti a velünk kapcsolatos pozitív élményt, úgyhogy utánanéztünk, mit tehetünk „szakmailag” magunkért.

 • cikk kép
  Játékosság a divatban

  A kínai asztrológiában az idei esztendő a majom éve, ami a játékosságot jelenti a divatban is. Meglehetősen széles a paletta, a teljesen letisztult darabok mellett a sokféle anyagból összekombináltakig szinte mindent megtalálunk, de kifinomult ízlésvilággal, önmagunkat jól ismerve nekünk kell eldöntenünk, hogy mi illik egyéniségünkhöz.

 • cikk kép
  Az idei év legnépszerűbb diétái

  Alapvetően egyetértenek abban a dietetikusok, táplálkozási szakértők, hogy nincs olyan univerzális diéta, amely mindenkinek beválna, hiszen mindannyiunknak más az életvitele és az egészségi állapota. Pont ezért érdemes kicsit utánajárni a legújabb divatoknak, mielőtt felesleges önsanyargatásba kezdenénk.

 • cikk kép
  Nem lehet mindenki Palvin Barbara - Stílusterápia Lakatos Márkkal a Thury-várban

  Várpalota - Nincs mese, el kell fogadnunk magunkat egy olyan környezetben, ahol folyton-folyvást el akarják hitetni velünk: valaki jobb nálunk.

 • cikk kép
  Ruhatár, fillérekből

  Akik gyakran járnak, azok tudják: kincsekre lehet lelni a használt ruhás boltokban. Akár az egész ruhatár felújítható pár ezer forintból, ha ügyes és kifogja az ember.

 • cikk kép
  Női szerepek és minták - A női dominancia elveszi a szerelem ízét?

  Egy nőnek sok szerepkörnek kell megfelelni. Ennek változása történelmi és társadalmi okokra vezethető vissza Fa Ágnes pszichológus szerint.

 • cikk kép
  Szépségkirálynőnek választották a pápai diáklányt

  Pápa - Kíváncsi volt a nagyvilágra, elindult és rögtön sikert aratott. Mihályfi Liza élete első szépségversenyén elnyerte a koronát, Miss Tini Hungarynek választották.

 • cikk kép
  Egy lány, aki az autók szerelmese - Ágnes régi járgányokat újítana fel

  Szombathely - Hol kereshetnénk egy kedves arcú, törékeny, kitűnő tanuló diáklányt? Valószínűleg az utolsó tippek egyike lenne, hogy az autószerelő tanoncok között. A 15 éves Kovács Ágnes a Savaria középiskolában kilencedikes közlekedésgépész szakon. Arról kérdeztük, mi motiválta, hogy ezt a szép, de nehéz és „fiús” szakmát válassza, és mik a jövőbeli tervei.

 • cikk kép
  Úton önmagunk felé - Amit a jógáról és „mellékhatásairól” feltétlenül tudni kell

  „A kilégzéssel engedj el mindent ami már nem szolgál téged, a belégzéssel fogadd be az újat.” „ Feltétel nélkül fogadd el és szeresd önmagad” – Polyák Georgina balatonfüredi jógaoktató óráin gyakran halljuk ezeket a szavakat. Nem véletlenül: a jóga több, mint sport, több, mint szabadidős elfoglaltság.

 • cikk kép
  Siker a pályán és azon kívül is - Iváncsik Gergő házias férj: porszívózik és mosogat

  Veszprém - Sokan ismerik Iváncsik Gergőt, az MVM Veszprém balszélsőjét, azonban kevesen ismerik házias férj oldalát.

 • cikk kép
  Az igenember nagyi

  - Figyeld azt a nőt, biztos megvan már negyven is! - szólt oda az egyik kisfiú társának a futballpálya szélén. A mellettük álló felnőtt mosolyogva jegyezte meg, bizony van, és majdnem annyi idős az unokája, mint ti...

 • cikk kép
  Barátunk a tengeri só

  Év elején mindenki megérdemel egy kis regenerálódást, amelyhez filléres eszközökhöz is folyamodhatunk.

Magazinok