Púder Nélkül

 • cikk kép

  Jegyzet

  Anyuci eltűnik

  Ugyan, ki nem forgatta már meg a kósza gondolatot a fejében anyaként (vagy akár apaként is), hogy egy órára, vagy csak egy napra eltűnik, kilép a gyerkőcök egyébként gyönyörű, de sokszor hangos, olykor idegőrlő, akarnok, toporzékoló, sodró, irányíthatatlannak tűnő világából?

 • cikk kép
  Alapdarabok 2017-re - Megmutatjuk, milyen ruhákat kötelező beszerezni az idén

  Körkép - Az év eleje remek alkalom arra, hogy új célokat tűzzünk ki magunk elé, változtassunk az életünkön és nem utolsósorban felfrissítsük ruhatárunkat.

 • cikk kép
  Nagyobb kedvvel házasodunk

  Veszprém - Emelkedő tendenciát mutat a veszprémi házasságkötések száma az elmúlt öt évben.

 • cikk kép
  Idős korban még nagyobb figyelmet kell fordítanunk a megelőzésre

  A mínuszokat még az ifjabb korosztályoknak sem tanácsos félvállról venni, azoknak pedig főleg nem, akik megéltek már néhány évtizedet. Ami hiányzik energiából, ellenállóképességből, figyelemmel, előrelátással pótolhatjuk. Ehhez kértünk tanácsot szakemberektől.

 • cikk kép
  Esküvői trendek 2017-ben - és amire nem biztos, hogy gondol a menyasszony

  A 2017-es esküvőre készülő párok már most lázasan készülődnek életük nagy napjára. Nekik szeretnénk egy kis útmutatást adni a nagy kavalkádban. Gazdag, színes eklektika jellemzi ugyanis a 2017-es esztendő esküvői trendjeit. A középpontban az egyéniség és az exkluzivitás áll, amely köré építhető minden. A frizura is. Ez utóbbiról Deres Nóra fodrászmester mesél.

 • cikk kép
  Jógával fejlődik a kicsi

  Az új esztendő a pár hónapos, pici babák számára is hozhat igazi újdonságot: a baba-mama jóga a kicsinek játékos fejlesztés, az anyukának remek kikapcsolódás, ami egyben elmélyíti a gyermek édesanyával való kapcsolatát.

 • cikk kép
  Midi, bársony, ezüst - Divattippek a téli mínuszokra és a szilveszteri bulira

  Az idei tél hívószavai: pliszírozott szoknya, szőrmerátétes hátizsák és bársony minden mennyiségben, tájékoztatnak a szerkesztőségünkhöz is eljuttatott trendbeszámolók.

 • cikk kép
  Nia – A mozgás varázslatos ereje

  Budapest - Képzeljünk el egy olyan programot, ami kilenc mozgásformát, tánc- és harcművészeti elemeket tartalmaz, ami 60 perc alatt lábujjunktól a fejünk búbjáig átmozgat minket és harmonizál - ez a Nia.

 • cikk kép
  4 dolog, amit NE vegyél a pasidnak karácsonyra!

  Egy nő sem szereti azt az érzést, ha az ajándék, amit ad, nem arat felhőtlen sikert.

 • cikk kép
  Fény derült arra, mi kell a nőnek – legalábbis gumicsere közben

  Körkép - Egy felmérés kimutatta, hogy a nők hatvannégy százaléka vezet rendszeresen autót, és minden második hölgy maga intézi a téli-nyári gumi cseréjét.

 • cikk kép
  Mindig meglepetés

  Bokor Hajnalka fehérnemű-kereskedő szerint az ünnepek előtt fehérneműből az elegánsat és a melegebbet, valamint a puha köntösöket keresik a vásárlók.

 • cikk kép
  Hetven évet vártak az esküvői fotójukra

  1946-ban mondta ki a boldogító igent Ferris és Margaret Romaire, de az eseményen sem fotós, sem fényképezőgép nem volt.

 • cikk kép
  Mutatjuk, mi nem hiányozhat a téli gardróbból

  Kényelmes és könnyen variálható darabok szerepelnek az idei basic kollekciókban.

 • cikk kép
  Műtét nélküli arcfiatalítás hatékonyan és tartósan? (x)

  HIFU - ARCFIATALÍTÓ KEZELÉS / Válassza a piac legfejlettebb készülékét, tapasztalt kezelőjét Veszprémben! Novemberi kezeléseinknél 10% kedvezményt adunk listaárunkból!

 • cikk kép
  Olvasóinkat arról kérdeztük, hogyan oldják meg a családban a gyermekek felügyeletét az őszi szünet ideje alatt

  Sok szülőnek gondot okoz az iskolai szünetek alatti gyermekelhelyezés. Lássuk hogyan oldja ezt meg néhány olvasónk!

 • cikk kép
  Áthangolja testünket - Némelyek viselete valósággal elvarázsol bennünket

  Tapolca - Amikor egy nő reggel felkel, a hangulata, az arra a napra való ráhangolódása azzal kezdődik, hogy kiválaszt egy ruhát a szekrényből. Talán nem is tudatosul akkor, hogy az a darab az egész napját befolyásolja.

 • cikk kép
  Pergamenbőr és kukoricahaj

  Veszprém - Nyáron a bőrünkhöz hasonlóan a hajunk is vízhiányos. Aki ismeri az érett kukoricahajat, tudja, miről beszélek, mert az emberi haj is hasonló tapintású, sprőd, alakíthatatlan lesz pár kánikulai nap után - mondja Dabosi Zoltán mesterfodrász, aki a szépkorú vendégkörből is sokakat mondhat magáénak.

 • cikk kép

  Soma Mamagésa szerint az egyre felszabadultabb nőkkel nem tudnak mit kezdeni a férfiak

  Csak illúzió a megfelelni akarás

  Egyre inkább fel sem kapjuk a fejünket, ha arról hallunk, hogy valaki a saját neméhez vonzódik. Egyik nő egy másikkal, vagy férfiak egymással élnek együtt, egyes országokban akár össze is házasodhatnak. Hazánkban is változik a leszbikusok, melegek megítélése. Minderről és a lehetséges okokról a jól ismert szakértőnek, Soma Mamagésának határozott véleménye van.

 • cikk kép
  Távozzanak a mérgek - Hatásos megoldás lehet cellulitisz ellen

  Ajka - A testtekercselés ugyan elavult módszernek tűnhet, de még mindig az egyik leghatásosabb, ha a nyaralásra gyorsan formába szeretnénk hozni magunkat.

 • cikk kép
  Pápai lány Eurázsia legszebbje

  Pápa - Mihályfi Liza lett a Miss Eurasia elnevezésű szépségverseny első helyezettje. A világversenyen 37 nemzet pályázói közül került a pápai diáklány fejére a korona.

Részletes műsorMűsorok betöltése...