Folyamatosan frissítve

Programok, rendezvények Veszprém megyében

2017. június 21., 06:00 szerző: Munkatársunktól
komment
Tudja meg, mi történik Veszprém megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények. Böngésszen és válogasson!
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

JÚLIUS 13.

Pajtafesztivál

Kiscsősz - Az idei Kiscsőszi Pajtafesztivált július 13. és 16. között rendezik, immár tizenharmadik alkalommal.

JÚLIUS 10.

Falunap a vidámság jegyében

Nagytevel - Nagytevel község önkormányzata szeretettel invitál minden érdeklődőt a július 10-én, szombaton a sportpályán rendezendő falunapjára. Délelőtt 9 órától légvár, festéklövészet, plüss pónilovaglás, a Szarvaskör Egyesület kézműves foglalkozása, A ló és az ember című interaktív előadás és lovaglás gyerekeknek, házilag előállított termékek vására, kispályás labdarúgó mérkőzések, 11-es rúgó verseny, illetve főzőverseny csalogatja a látogatókat. Az ebéd után 15 órától a Pápai Judo Klub bemutatója, majd a Turbó zenekar, Szabó Szilárd és Szabó József pápai humoristák, Papatyi-Tóth Tünde, illetve 20 órától a Póker együttes fellépése szórakoztatja a résztvevőket.

JÚLIUS 9.

Hangszeres tábor

Kiscsősz - Gyakorló Néptáncosok és Táncoktatók Táborát és a Dűvő Népzenei Tábort rendeznek július 9-étől. A program fő célja a magyar népzene alapjainak elsajátítása a zenekar által használt hangszereken. Kovács Norbert Cimbi június 15-éig fogadja el a jelentkezéseket.

Rajzpályázat és kiállítás

Balatonfüred - Az Arácsért Alapítvány Kuratóriuma Az én Arácsom címmel hirdetett gyermekrajz pályázatot. A beérkezett alkotásokból kiállítás nyílik. Az ünnepélyes megnyitóval egybekötött eredményhirdetést június 9-én, pénteken 17 órától tartják az Arácsi Népházban. A kiállítás június 14-ig tekinthető meg.

JÚLIUS 8.

Strandszínház

Ajka A Pannon Várszínház július 8-án este kilenc órakor a Mágnás Miska című operett adja elő a városi strand területén.

Hamarosan itt A hegy napja

PÁPA Július 8-án, szombaton ismét kitárja kapuját a nagyközönség előtt a Hagyományok Hegye, hogy izgalmas, látványos programokon keresztül idézze meg a szkíták, hunok, avarok világát. Minden évben nagy sikert aratva bonyolítja le a Hagyományok Hegye Egyesület a nyílt napját, A hegy napja elnevezésű rendezvényt, amely leginkább a tagság és a baráti csoportjaik hagyományőrző tevékenységének bemutatását szolgálja. A Pápa határában az Öreghegyen kialakított, Hagyományok Hegye névre keresztelt közel 8,5 hektáros szabadidőközpont számos érdekességet, látnivalót tartogat majd a látogatók számára. A hegy napján rendszerint a történelmi, a néprajzi és a természetismereti témakörök köré építik fel a változatos programokat. Idén a Népek vándorútján elnevezést kapta a rendezvény.

JÚLIUS 1.

Táncgála

Ajka A Bahar Orientális Tánc és Kulturális Egyesület július 1-jén délután hat órakor tartja táncgáláját a művelődési központ színháztermében.

Sokszínű falunap

Csögle Mulatságra várják a falu népét július 1-jén. Kamionbemutató, arcfestés, csillámtetoválás, vízi foci, légvár, csúszda, villámpónik egész nap szórakoztatják a vendégeket. Fél tizenkettőkor indul a lovaskocsikázás cigányzenével, délben Sallai Flórián lép fel, egy órakor Demeter Zsuzsanna és Kis Dóra mutatja be operettműsorát. Délután két órakor Bereczky Nóra, a Devecseri Járási Hivatal vezetője köszönti a vendégeket, majd Kustos Péter polgármester átadja a díszpolgári címeket és az MLSZ-elnökség a futballérmeket. Délután három órakor étellel látják vendégül a látogatókat. Négykor fellép a Fergeteg Néptáncegyüttes, ötkor a Magyar Rózsa, hatkor az R-Stone, hétkor Polgár Peti, kilenckor Roberto. Este tíztől az Adrenalin együttes zenél hajnalig. Tizenegy órakor tűzijátékot rendeznek.

Izgalmas falunap

Farkasgyepű Falunapot rendez július 1-jén a községi és német nemzetiségi önkormányzat, valamint a Farkasgyepű Fejlődéséért Egyesület. A program délelőtt 9 órakor indul buborékfocival, kerékpáros ügyességi versennyel és a hagyományos nős-nőtlen futballmérkőzéssel. A vendégeket légvár, bohóc, csillámtetoválás és íjászat is várja. Délután fél négykor a faluház szabadtéri színpadán Takácsné Légrádi Edina polgármester köszönti a vendégeket, majd fellépnek a városlődi Nemzetiségi óvoda és iskola diákjai, valamint a farkasgyepűi Gyöngyvirág Tánccsoport. Délután négy órakor Korda György és Balázs Klári ad koncertet, majd érkezik a Batucada Band Brazil dob show, táncosokkal. Fél hatkor az Orfeum Operett Musical Társulat mutatkozik be. Hét órától gulyás-party várja a vendégeket, az este kilenckor kezdődő bálon az Extazys együttes zenél.

JÚNIUS 29.

Nemzetközi gitárfesztivál koncertekkel

Balatonfüred Szombatig tart a Nemzetközi Gitárfesztivál a tóparti városban. Június 29-én, csütörtökön 9 és 13 óra között Judicaël Perroy és Czakó Erika tart mesterkurzust. 15 -18 óráig előadás és zenekari próba lesz. . 19 óra 30-tól Antonie Moriniére, A Forum Gitarre Bécs 2016 Nemzetközi Gitárverseny győztesének koncertje lesz. Június 30-án, pénteken 9 és 13 óra között Czakó Erika és Szilvágyi Sándor tart mesterkurzust. 15 -18 óráig előadás és zenekari próba lesz. 19 óra 30-tól Marko Topchii, A Silezian Guitar Autumn 2016 Nemzetközi Gitárverseny győztese koncertje kezdődik. Július 1-én, szombaton 9 és 13 óra között Marko Topchii tart mesterkurzust. 15 -18 óráig az esti koncert főpróbája lesz. 19 óra 30-tól kezdődik a Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivál résztvevőinek és gitár zenekarának zárókoncertje.

JÚNIUS 27.

Nemzetközi gitárfesztivál koncertekkel

Balatonfüred Szombatig tart a Nemzetközi Gitárfesztivál a tóparti városban. Június 27-én, kedden 9 és 13 óra között Judicaël Perroy és Czakó Erika tart mesterkurzust. 15 -18 óráig előadás és zenekari próba lesz. 19 óra 30-tól Koncert versenygyőztes magyar fiatalokkal. Június 28-án, szerdán 9 és 13 óra között Judicaël Perroy, és Szilvágyi Sándor  tart mesterkurzust. 15 -18 óráig előadás és zenekari próba lesz. 19 óra 30-tól az Eötvös Alapítvány támogatottjainak koncertje lesz hallható.

JÚNIUS 25.

Kulturális Piknik másodszor

Pápakovácsi A Háromhatár Kulturális és Sport Egyesület másodi alkalommal rendezi meg Kulturális Piknikjét június 25-én, vasárnap 15 órától a Pápakovácsi Általános Iskolában. A színpadon többek között fellép a Takácsi Kicsi Csajok, Huszár Emília, a Gecsei Dallamvarázs Kórus, a Noszlopi Hagyományőrzők, a Malomsoki Nyerő Hatos, a Takácsi Kenderkóc Citerazenekar, és a Somlóvásárhelyi Líra Népdalkör. A gyerekeket kézműves foglalkozások, a Pápai Vakok és Gyengénlátók, a Fogjunk Össze Értük Közhasznú Egyesület és a Pápai Csillagász Szakkör interaktív bemutatói, illetve egyéb érdekességek várják. A vidám, felhőtlen szórakozást vacsora és tombola zárja.

Bogarak tábora

Lesencék -  Lesencefalu, Lesenceistvánd és Lesencetomaj látja vendégül a Szentjánosbogár-tábor nyolcvan fiatal lakóját június 25-től öt napon át. A táborozók a lelki napokon a három Lesence településen laknak, a tábori programokhoz, a lelki gondozáshoz a helyi fiatalok is csatlakoznak majd.

VESZPRÉM Családi nap 25-én 15 órától a Veszprémvölgyben.

Dér Heni koncertje 25-én 18 órától a Kolostorok és kertek területén.

XI. Nyári Orgonavarázs 25-én 20 órakor a Margit-temp-lomban, 26-án 20 órakor az Árpádházi Szent Margit-templomban.

ALSÓÖRS Szabadtéri filmvetítés 25-én 21 órától a Merse parkban.

BALATONFÜRED Mediterrán udvar Anna Grand Hotel: „Múlnak a gyermekévek…” - 28-án 20.30 órakor, bérlet-szünet.

JÚNIUS 24.

A Múzeumok éjszakája részletes programjai

Ismét pincetúra

A Somlói éjszakai pincetúráját június 24-én rendezik. Az eseményt az idén is kulturális programok és tűzgyújtás színesíti.

Kozmikus éjszaka

Ajka A múzeum kozmikus éjszakája címmel rendeznek programokat június 24-én délután öt órától a városi múzeumban. Kézműves és csillagászati foglalkozás, előadások, játékok és koncert várja a látogatókat.

Hímzett álmok

Pápa Szemnek szép kelmék III. - Asszonyok hímzett álmai címmel nyílik meg a Gróf Esterházy Károly Múzeum időszaki kiállítása Pápa város néprajzi gyűjteményének, a Győry-gyűjtemény anyagából június 24-én, szombaton 18.30-kor a Kékfestő Múzeum szárítópadlásán. Köszöntőt mond Nagy-L. István múzeumigazgató, a tárlatot megnyitja Hermann István könyvtárigazgató.

Egyéjszakás kaland a Kékfestőben

Pápa Egyéjszakás kalandon vehetnek részt a Múzeumok éjszakáján a Kékfestő Múzeumba látogatók június 24-én, szombaton. A 18 órai kapunyitást követően a színpadon kiállítás-megnyitó, a Tánc-Lánc AMI néptánc műsora, bohóc-show, Kormos Anett stand up fellépése, valamint a Freedom zenekar koncertje élvezhető. Eközben a múzeumban kétféle interaktív nyomozós játékban, illetve félóránként tárlatvezetésben vehetnek részt az érdeklődők, akik éhét kemencés finomságok csillapítják.

Pannonia Reformata

Pápa Egy estére kitárja kapuit a közelmúltban felújított református ótemplom és parókiaépület, melyben októbertől a Pannonia Reformata, a Dunántúli Református Múzeum működik majd. A Múzeumok éjszakáján, június 24-én, szombaton 21.30-kor köszöntőt mond Steinbach József püspök, Köntös László főjegyző, gyűjteményi igazgató, és Venczel Csaba önkormányzati képviselő. Az épületegyüttest Mezei László városi főépítész mutatja be.

Fogathajtó verseny Kupon

Pápa Első alkalommal szervezi meg a Kupi szabadidős fogathajtó versenyt Varga Imre, a Bakonyalja Lovas Klub tagja és családja az önkormányzat anyagi támogatásával június 24-én, szombaton a kupi focipályán. 10 órától lehet nevezni, a pályabejárás után 11-től kétfordulós akadályhajtást rendeznek. Az ebédszünetet követően összevetés, vadászhajtás, majd eredményhirdetés, díjkiosztás szerepel a programban.

Könyvtári kézműveskedés

Pápa Kézműves foglalkozást szervez a Jókai Mór Városi Könyvtár június 24-én, szombaton 10 órától Sztyéhlikné Tóth Tünde vezetésével.

Nemzetközi gitárfesztivál koncertekkel

Balatonfüred Június 24 szombattól egy hétig tart a Nemzetközi Gitárfesztivál a tóparti városban. Elsőként szombaton 19 óra 30-tól Ricardo Gallén koncertje lesz a Vaszary Galériában. Június 25-én, vasárnap 9 és 13 óra között Ricardo Gallèn tart mesterkurzust és Petr Matousek, gitárkészítő mester kiállítása lesz látható. 15 -18 óráig előadás és zenekari próba lesz. 19 óra 30-tól Judicael Perroy koncerje kezdődik. Június 26-án, hétfőn 9 és 13 óra között Judicaël Perroy, és Szilvágyi Sándor  tart mesterkurzust. 15 -18 óráig előadás és zenekari próba lesz. 19 óra 30-tól Koncert a versenygyőztes fiatal gitárművészek a világból sorozatban, Nikolas Göhl, a Pozsonyi J.K. Mertz Nemzetközi Gitárverseny 2016 győztese lesz hallható.

Jótékonysági futás

Kislőd A faluban élő beteg kislányért, Nóriért szerveznek jótékonysági futást június 24-én. A versenyközpontot reggel nyolc órakor nyitják. Kilenctől rendőrségi, mentőkutyás bemutató, arcfestés, csillámtetoválás, lufibohóc és más játékok várják a látogatókat. Tíz órakor Iváncsik Gergő adja át a mezt, majd indul a gyermektáv rajtja óvodás kortól több kategóriában. Az eredményhirdetés 11 óra után várható, majd táncosok szórakoztatják a közönséget. A tizenkét éven felüliek rajtja fél tizenkettőkor indul szintén több korcsoportban. Délután a tűzoltóság tart bemutatót. Három órától a Bodza együttes zenél.

Szentiván éj Arácson

Balatonfüred Június 24-én szombaton este nyolctól éjfélig a Hősök terén fergeteges salsa party lesz a Salsa Fuerte tánciskola közreműködésével. Sötétedéskor máglyát gyújtanak, és meglepetés programok is lesznek. Evés - ivás batyus alapon szerveződik.

Szent Iván-éj a várban

Döbrönte A Szarvaskör Egyesület Szent Iván-éj a várban címmel szervez programot június 24-én, szombaton 20.30-tól a döbröntei Szarvaskő váránál. Kövi Szabolcs koncertjét követően tűzugrás és kürtőskalács sütés várja az érdeklődőket.

Nyílt nap a levendulásban

Dörgicse Június 24-én, szombaton az érdeklődők benézhetnek  a Dörgicsei Levendula Major nyári munkáiba, a levendula különféle feldolgozási formáiba, bemutatják a biogazdaság legfontosabb részeit és lehetőség nyílik saját levendulás finomságaik megkóstolására is. Lesz vezetett kertlátogatás 10, 11, 15 és 16 órakor, és látványlepárlás 11 és 14 órakor. Kézműves játszóház várja a gyerekeket. 13 óra 30-kor Tücsökmantra Örömzene - zenés meditáció lesz Cseke Szabolccsal, 15 órától Tücsökszabi Móka - Cseke Szabolcs gyermekkoncertje kezdődik. 18 órától Manaman Hang Drum koncert lesz. 10- 18 óráig lehetőség van Szedd magad akcióban a levendulagyűjtésre, a Dörgicsei Levendula Major új levendulaültetvényén.

Múzeumok éjszakája

Balatonfüred Rengeteg program várja a város kiállítóhelyein a látogatókat. A Vitorlázeumben 16 órától Balatoni távúszokról és átúszókról tartanak előadást. A Városi  Múzeumban 18 órától A régi Balatonfüred Protiwinsky Ferenc képein című kiállítás megnyitója lesz. 21 órától tárlatvezetés kezdődik. A Kerektemplomtól 19 órakor indul Éjszakai túra. A Jókai Mór Emlékházban 18 órától Írni kell címmel kezdődik előadás Jókairól, a grafomániáról és a kreatív írásról. 20 óra 30-tól Dénes Gabriella és Schöngruntner Eszter fuvolakoncertje lesz. 21 óra 30-tól tárlatvezetés kezdődik. A Vaszary Galériában 16 órától Felnőtt Gyerekek címmel lesz foglalkozás. A kertben 16 órától jóga kurzusok kezdődnek és henna festés lesz. 16 – 23 óráig a kincsesláda titka címmel számkereső játék zajlik a kiállító terekben, és a Vaszary Alkotóműhely gyermekrajz kiállítása látható videó vetítéssel a Vaszary Galéria padlásán. Stop Motion program a villa pincéjében minden egész és fél órában. 18 órától tárlatvezetés lesz a Gyermek a magyar képzőművészetben című kiállításon. 19 órakor a kiállítás kapcsán kezdődik kerekasztal beszélgetés. 20 órától mozgásszínházi improvizációja lesz a KONTAKT 2.0 kiállításban. 21 órakor Szilágyi Tibor, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész tárlatvezetése ugyanitt. 22 órakor a tárlatvezetés a Gyermek a magyar képzőművészetben című kiállításon. 22 órától a P.O.Funk Unit koncertje kezdődik a Vaszary Villa kertjében.

VESZPRÉM
II. Juhannus-nap 24-én 17.30-tól a Kolostorok és kertek rendezvénytéren.

Kincsek „Szent Gellért sziklája” mellől - Ásatások Bakonybél korai története nyomában című kiállítás megnyitója 24-én 16.30 órakor a Laczkó Dezső Múzeumban.

Gerhes Gábor képzőművész A négy elem című kiállításának megnyitója 24-én 18 órakor a Csikász Galériában.

„Idvezlégy, kegyelmes Szent László király!” című kiállítás megnyitója 24-én 18 órakor a Szent Imre piarista és helyőrségi templomban.

Kabóca Bábszínház, Kolostorok és kertek: kézműves-foglalkozás - 24-én 17 órakor, nem bérletes.

Kabóca Bábszínház, Laczkó Dezső Múzeum: Kodzsugukila, a boszorkány - afrikai mese - 24-én 17.30 órakor, nem bérletes.

AJKA A múzeum kozmikus éjszakája 24-én 17 órától a Városi Múzeumban.

Az ajkai Bányász Fúvózenekar koncertje 24-én 20.30 órától a Városi Múzeumban.

BALATONFÜRED Nemzetközi jóganap 24-én 16 órától a Vaszary Villa kertjében.Szentiván-éjszaka 24-én 20 órától a Hősök terén.

Gyermek a magyar képzőművészetben című kiállítás megnyitója 24-én 11.30 órakor a Vaszary Galériában.12. Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivál 24-július 1-ig.

Protiwinsky Ferenc A festő szülőfaluja című kamarakiállítás megnyitója 24-én 18 órakor a Városi Helytörténeti Gyűjteményben.

FELSŐÖRS X. Jubileumi Felsőörsi Ízutazás 24-én 16.30 órától a Civilházban. 

ZIRC Vándorméhész című vándorkiállítás megnyitója 24-én 19 órakor a Reguly Antal Múzeum és Népművészeti Alkotóházban.

JÚNIUS 23.

Jubileumi kiállítás

Ajka Az Ajkai Grafikai Műhely 35 éves jubileumi kiállítása június 23-áig tekinthető meg a művelődési központ kiállítótermében.

Biztonságosabban

Ajka A város rendőrkapitánysága folytatja a lakossági vagyonvédelemi, önvédelmi programját. Június 23-án délután három és öt óra között az Ajkai Család- és Gyermekjóléti Központ udvarán rendőrségi szakemberek tartanak előadást egyebek mellett az ingatlanok egyedi biztonsági vizsgálatáról, de kerékpárok regisztrációjára is lehetőség nyílik.

Sci-fi Klub

Ajka - Újabb foglalkozást szerveznek a tudományos-fantasztikus világ rajongói június 23-án, pénteken este hét órakor a Babucsa Civil Házban. Ezúttal a Szárnyas fejvadász című alkotást veszik górcső alá. A beszélgetés idején tüzet gyújtanak és szalonnát is sütnek.

Szent Iván-éji mulatság

Balatonalmádi - Koncerttel és tűzgyújtással ünneplik a Szent Iván-éjt a településen június 23-án, pénteken 20 órától a Szent Erzsébet ligetben. Fellép a M. É. Z. együttes, ír-skót táncházat tartanak, tűzzsonglőrök is szórakoztatják a közönséget, valamint az érdeklődőket kirakodóvásár is várja.

KAPOLCS Kapolcska fesztivál 23-25-én.

PÁPA: Bödey Imre klarinétművész koncertje 23-án 19 órakor a Huszár Közösségi Ház földszinti előadótermében.

Régi villák nyomában

Balatonalmádi - A város régi villáinak történetét és jelenét ismerhetik meg az érdeklődők a Honismereti és Városszépítő Kör szervezésében. A séta Illána Erzsébet vezetésével június 23-án, pénteken 18 órakor indul a helyi Tourinform-iroda elől.

Gálaesten az elmúlt év

Tapolca - A Tapolcai Musical Színpad június 23-án, pénteken 17 órakor tartja gálaműsorát a Tamási Áron Művelődési Központban. A Tehetségpontként működő együttes 16 településről gyűjti össze a fiatalokat. A tavaly több mint nyolcvan, köztük sok jótékony célú fellépést maga mögött tudó csapat novemberben két premierrel is előrukkolt, tavasszal Malmőben vendégszerepelt. A gálán a stúdiósok, a tánckar és a jelentős díjakat nyert felnőtt tagok is fellépnek.

JÚNIUS 22.

Hogy ne csak értsd, beszéld is!

Pápa – Angol társalgási klub indult a Jókai Mór Városi Könyvtárban. A második, június 22-én, csütörtökön 15.30-kor tartandó alkalomra ingyenesen várják mindazokat, akik már a nyelvtannal tisztában vannak, de a beszélgetésben még nem eléggé jártasak. A klubban anyanyelvi beszélgetőtársakkal is lehet gyakorolni. Ezúttal a téma az utazás lesz.

Útátadás

Devecser -  A Miskei utca és a Sümegi út kereszteződésének ünnepélyes átadását június 22-én délután három órakor tartják.

Kiállítás a NATO-ról

Pápa - Együtt, szövetségben - NATO-szervezetek Magyarországon címmel kiállítás nyílik a Pápai Lokálpatrióta Kör szervezésében június 22-én, csütörtökön 15 órakor a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színházépületében. A tárlaton bemutat-kozik a Magyar Atlanti Tanács, a Honvédség és Társadalom Baráti Kör, valamint a Fehérvár Tiszti Kaszinó Egyesület.

Nyilvános próba a dalünnep előtt

Alsóörs, Keszthely - A Gaudium Kamarakórus június 22-én, csütörtökön 19 órakor nyilvános próbát tart az alsóörsi Boldog Gizella katolikus templomban. Itt elhangzanak a Keszthelyi Dalünnepen énekelni tervezett dalok is. A keszthelyi rendezvényt június 23-24-én a Fő téri Magyarok Nagyasszonya-plébániatemp-lomban és a Balatoni Múzeumban rendezik meg. Az ország minden részéből érkező kórusok pénteken kilenckor közösen éneklik a Glória kánont és Kodály népdalcsokrát, este kilenc órakor pedig a Fő téren a Csillagok, csillagok kezdetű népdalt. Ezután fáklyákkal a Balaton-partra vonulnak, ahol az 1800 tagú összkar Bárdos Lajos Istené az áldás című énekét dalolja együtt. Szombaton 19 órakor a Balaton Színházban lesz a dalünnep zárása, ahol a zsűri értékel, majd a kórusok képviselői szalagot kötnek a rendezvény zászlójára.

PROGRAMOK  A HÉTEN

 

Mozi
VESZPRÉM Cinema City, június 22-28.: TRANSFORMERS: AZ UTOLSÓ LOVAG 3D (12): cs-p, v-h 11.10, 17.10, 20.10 órakor, szo 11.10, 17.10, 20.10, 22.15 órakor, k-sze 11.10, 17.10 órakor. TRANSFORMERS: AZ UTOLSÓ LOVAG (12): cs-k 14.10 órakor, sze 14.10, 20.10 órakor. TRANSFORMERS: AZ UTOLSÓ LOVAG (12): Feliratos! p 22.15 órakor, k 20.10 órakor. ÉLESÍTVE (16): cs, v-k 14.45, 19.30 órakor, p-szo 14.45, 19.30, 22.30 órakor, sze 15.30, 19.30 órakor. A KARIB-TENGER KALÓZAI: SALAZAR BOSSZÚJA 3D (12): cs-k 10.20, 16.50 órakor, sze 10.20 órakor. A MÚMIA 3D (16): cs-k 20.00 órakor. A MÚMIA (16): Feliratos! sze 20.00 órakor. BÉBI ÚR (6): cs, szo-h 10.45 órakor, sze 11.30 órakor. CSAJOK HAJNALIG (16): cs-sze 17.50, 20.30 órakor. EGY ROPI NAPLÓJA: A NAGY KIRUCCANÁS (6): cs, szo-k 12.45 órakor, p, sze 10.30 órakor. VERDÁK 3 3D (6): cs, szo-k 11.30, 16.00, 18.15 órakor, p 11.10, 16.00, 18.15 órakor, sze 11.30, 16.00 órakor. VERDÁK 3 (6): cs, szo-k 13.45 órakor, p 12.30 órakor, sze 13.45, 18.15 órakor. VOLT EGYSZER EGY VENICE (16): cs-sze 15.45 órakor. WONDER WOMAN 3D (12): cs, v-sze 13.00 órakor, p-szo 13.00, 21.30 órakor. GRU 3 3D (6): sze 17.30 órakor. 

TAPOLCA, városi mozi, június 22-28.: GEMENC - Az árterek világa (6): 22-28-án 14.30 órakor. VERDÁK 3 (6): 22-27-én 16 órakor. VOLT EGYSZER EGY VENICE (16): 22-28-án 18 órakor. JULIETA (16): 22-28-án 20 órakor. GRU 3 3D (6): 28-án 16 órakor.

Múzeum
VESZPRÉM Laczkó Dezső Múzeum: kedd-vasárnap 10 órától 18 óráig. Dubniczay-palota, László Károly-gyűjtemény: kedd-vasárnap 10 órától 18 óráig. Csikász Galéria: hétfő-szombat 10 órától 18 óráig. Modern Képtár, Vass László-gyűjtemény: hétfő-szombat 10-17 óráig. Szaléziánum Érsekségi Turisztikai Központ: kedd-szombat 9-17 óráig.

BALATONFÜRED Vaszary Galéria: szerda-vasárnap 10-18 óráig. Jókai Mór Emlékház: szerda-vasárnap 10-18 óráig. Városi Helytörténeti Gyűjtemény: szerda-vasárnap 10-18 óráig. Kisfaludy Galéria: szerda-vasárnap 12-18 óráig. Vitorlázeum: csütörtök-vasárnap 10-18 óráig. Arácsi Népház és Fiókkönyvtár: hétfő, csütörtök 10-18 óráig, szerda, szombat 14-18 óráig. Arácsi Kiállítóház: péntek- vasárnap 14-18 óráig. 

HEREND Porcelánművészeti Múzeum: hétfő-vasárnap 9.30-18.00. 

PÁPA Kékfestő Múzeum: kedd-szombat: 9-16 óráig. Pápai Református Gyűjtemények: könyvtár, kedd-péntek 8-16 óráig, múzeum, kedd- péntek: 8-16 óráig, szombat-vasárnap 9-17 óráig. 

SÜMEG Sümegi Vár és Vármúzeum: kedd-vasárnap: 9- 16 óráig. 

TIHANY Bencés Apátsági Múzeum: 10-16 óráig. Babamúzeum: hétfő-vasárnap 10- 16 óráig. 

VÁRPALOTA Trianon Múzeum (Zichy-kastély): kedd- csütörtök 10.30-16 óráig, péntek-vasárnap 10.30-17 óráig.

ZIRC Reguly Antal Műemlék Könyvtár: kedd-vasárnap 10- 12 és 13-16 óráig. Bakonyi Természettudományi Múzeum: kedd-vasárnap 9-17 óráig.

Munkatársunktól

2017. június 21., 06:00 szerző: Munkatársunktól

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...