Programok

2015.07.29. 11:07

Nyáresti programok Veszprémben

Veszprém - Színes programokkal, ingyenes rendezvényekkel várja a látogatókat a Városi Művelődési Központ.

Balla Emőke

A Városi Művelődési Központ idén is megszervezi a Világjava esteket az Óváros téren. Július 30-án a Guca Partyzans Brass Band, 31-én a Cabaret Medrano lép fel. Augusztus 2-án a Veszprémi vigasságok, valamint a népi- és iparművészeti kirakodóvásár csábítja a veszprémieket az Óváros térre. A Zenélő udvar sorozatban augusztus 12-én este nyolc órakor Naményi Miklós ária- és dalestjét hallhatják az érdeklődők a Dubniczay-palota udvarán. Ugyanitt Dávid Roland és zenekara szerepel, meglepetés vendégekkel együtt augusztus 13-án, ez az Úton című koncertsorozat következő állomása, másnap, 14-én pedig Für Anikó Kitálalt világ című estjét hallhatják.

A művelődési központ által szervezett júniusi családi napnak nagy sikere volt. Hasonló rendezvény augusztus végén is lesz Fotó: Balogh Ákos

Augusztus 21-én és 22-én este hét órakor nemzetközi folklórestek lesznek az Óváros téren, a Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes, az Ifjú Szívek Táncszínház, a Cirkalom Táncegyüttes, valamint lengyelországi, taiwani és chilei fellépőkkel. A Gyere a parkba! című sorozatot három éve rendezi meg a művelődési központ. A nyárbúcsúztató esték augusztus 27-én, 28-án és 29-én délután öt órakor kezdődnek a Táborállás parkban, tánccsoportok, zenekarok, együttesek bemutatkozásával, de lesz stand up műsor és érkezik bohóc, bűvész is, tájékoztatott Neveda Amália, a városi művelődési központ igazgatója. A nyári rendezvénysorozat augusztus 30-án, vasárnap családi nappal zárul a Veszprémvölgyben. Gyerekeket és szüleiket játékos, furfangos csudavilág, valamint a 100 Folk Celsius koncertje és Sub Bass Monster műsora várja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!