Programok

2017.07.13. 18:40

Itt az új pályázat

BUDAPEST - A Nemzeti Kulturális Alap (NKA) oldalán megjelentek a Cseh Tamás Program (CSTP) Ideiglenes Kollégiumának friss pályázati felhívásai.

Leitner Vera

A Program negyedik évadának első kiírásai a vidéki, a fővárosi és határon túli koncerthelyszíneknek, illetve induló előadóknak szólnak. A pályázatokat augusztus 4-ig lehet benyújtani.

A 2010-ben alapult Konyha a Cseh Tamás Program egyik támogatott zenekara. Velük július 25-én a Művészetek Völgyében találkozhatnak a garage country és a punk soul kedvelői   Fotó: Leitner Vera

A Cseh Tamás Prog-ram a 2017-18-as évadban 625 millió forinttal gazdálkodhat. A támogatásokra több kategóriában lehet pályázni. A legnagyobb érdeklődés valószínűleg az induló zenekarok hang- és képfelvételeinek készítését és fellépéseinek megvalósítását támogató pályázatot kíséri majd.

A jelentkezők közül a kollégium, illetve az általa felkért szakmai zsűri húsz produkciót választ ki, amelyek egyenként 2 millió forintos támogatásban részesülnek.

csehtamasprogram.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!