Veszprém megyei tájak a mozivásznon

2017. május 11., 13:32 szerző: Prémium magazin
A tihanyi apátságban jelenleg is sokan keresik, és szeretnék megnézni a Pogány Madonnát. A Káli-medencében, a Kornyi-tó környékén Jancsó Miklós szellemisége köszönt ránk. A cseszneki várban sétálva képzeletben hallhatjuk a „Gyerekek! Könyörgöm, akasszuk fel!” szállóigévé vált mondatot a Valahol Európában című, háború utáni alkotásból.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Krencsey Marianne és Darvas Iván színművészek, Makk Károly rendező és Pásztor István operatőr a Liliomfi forgatásán, Badacsonyban (Fotó: MTI/Gink Károly)

Szereplőkkel, mozis sztorikkal, forgatási emlékkel fűszerezve Veszprém megyei tájakon jártunk a Veszprém megyei Prémium magazin tavaszi számának összeállításában. Ajtay Andor és Bulla Elma, Darvas Iván, Pécsi Sándor, Krencsey Marianne, Dajka Margit, Psota Irén, Benedek Miklós, Mezey Mária, Páger Antal, Makláry Zoltán, Tolnay Klári és Tordy Géza, Bara Margit és Görbe János, Pálos György, Madaras József és Szilágyi Tibor, Páger Antal és Törőcsik Mari, Piros Ildikó, Medveczky Ilona, Bujtor István, Galkó Balázs és Eperjes Károly a Bakony és a Balaton tájain forgattak egykor, és tűnnek fel azóta is a mozivásznon.

Prémium magazin

2017. május 11., 13:32 szerző: Prémium magazin

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...