Prémium magazin

2017.06.15. 14:20

Nyár, pihenés, Prémium!

VESZPRÉM - Az évszakhoz illő, könnyed és vidám tartalmak, múltidéző olvasmányok, háttérelemzések és ismert személyiségekről készített portrék egyaránt megtalálhatóak a Veszprém megyei Prémium társasági magazin most megjelent nyári számában.

Napló információ

Kis ízelítő a tartalomból: Mi újság Palvin Barbarával, a manapság legismertebb magyar modellel? A kifutók ifjú királynője és a fotósok álma a 24 éves, gyönyörű magyar lány, aki amikor csak teheti, hazalátogat Amerikából, ahová most éppen munkája köti, nyáron a Balatont pedig semmiért nem hagyná ki.

 

Eddigi élete legnagyobb szerepére készült Vastag Tamás, Elton John-Tim Rice Aida című musicaljében ő alakítja Radamest. A darabot tegnap mutatta be a Soproni Petőfi Színház a fertőrákosi barlangszínházban.

A kiadvány ismerteti a Balaton-régió fejlesztésére szánt több mint 350 milliárd forintos, gigantikus projektet, és körképet ad a Veszprém megyei nyári fesztiválokról, köztük a megújult Művészetek völgyéről. Megszólal a magazinban Ujlaki Dénes, Ókovács Szilveszter, Peremartoni Krisztina, Gombor József, Szinetár Miklós idézi fel az egykori veszprémi tévétalálkozókat. Ismert emberek mondják el, mit szeretnek a nyárban, Kandikó Rita mutatja be az általa vezetett Fekete Sereget. Egy kis nosztalgia: milyen volt a zánkai úttörőtábor, és milyenné varázsolják mai gazdái?

Az újságárusoknál, áruházakban, nagyobb benzinkutakon és a Napló ügyfélszolgálati irodáiban Ajkán, Pápán, Tapolcán és Veszprémben már kapható. A színes, szórakoztató magazin annak is utánajárt, hogyan került Balatonedericsre az Afrika-múzeum, miért hagyta abba az úszást az ajkai Kis Gergő, kik a tagjai a nemrég Pápán megalakult Kavalier Penta Ligának, milyen bort készít Hegymagason a Ghymes együttest alapító Szarka Gyula, és mit hoz az idei nyári divat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!