Megjelent a Prémium társasági magazin idei első száma

2017. március 17., 08:00 szerző: Napló-információ
komment
Veszprém - Iváncsik Gergő kiváló balszélső kézilabdázó tizenhét éve hűséges Veszprémhez. Fantasztikus pályafutásáról, családjáról és jövőbeli terveiről olvashatnak többek között a Prémium magazin legújabb számában.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Szulák Andrea előadóművész pályája Balatonfüreden, a Hotel Marina bárjában kezdődött, ahol három szezont végigénekelt a nyolcvanas évek végén. A címlapsztoriban arról is vall, hogyan változott körülötte a világ, az értékrend, a tempó, és miként tudott megmaradni úgy, hogy szembesíthető legyen önmagával.

Mint ahogy gróf Nádasdy Borbála is megőrizte tartását, szülei, családja emlékét a legmegalázóbb körülmények között is. Életútjáról, hazaköltözéséről, a mai ifjúságról is beszél a vele készült portré-riportban. Gelencsér András, a Pannon Egyetem rektora kifejti gondolatait a felsőoktatás kihívásairól, végigjárhatjuk a Balaton-felvidék legszebb tájait, ahol egykor számos filmet forgattak, bepillanthatunk vegyes nemzetiségű párok egymásra találásának körülményeibe, megismerhetjük a hajdani sikerfilm, A dögkeselyű kulisszatitkait, valamint Balázs Fecó Balaton-parti kötődését.

Gergő tizenöt éve ismerte meg feleségét, és tíz éve házasok Verával, aki minden döntésében támogatja. A fiúk, Máté és Milán imádják, amikor Gergő nevét kiáltják góllövőként a meccseken Fotó: családi archívum

Ki gondolná, hogy a vándorló madarak több ezer kilométeres útjuk során a Föld egészségének érzékeny mutatói? A szakemberek figyelmeztetnek: súlyos következményei lesznek élőhelyük folyamatos pusztulásának. És az sem közismert mindenki számára, hogy a húsvét ételei milyen szimbólumokat, hagyományokat rejtenek, illetve mi is történt 500 évvel ezelőtt a reformáció hajnalán.

Az újságárusoknál, áruházakban, nagyobb benzinkutakon és a Napló ügyfélszol- gálati irodáiban Ajkán, Pá-pán, Tapolcán és Veszprémben kapható színes, szórakoztató magazin annak is utánajárt, hogyan lehet a keleti
orvoslás segítségével, tabletták nélkül gyógyulni, milyen veszélyeket rejt a túlzott internethasználat, továbbá miben rejlik az igazi turisztikai vonzerő és mit hoz az idei tavaszi divat.

A magazin további tartalmából:

- Mustang: fogalom, életérzés, legenda

- Világszínvonalú laboratórium a Pannon Egyetemen

- Dukán Ferenc mesterszakács a magyar hagyományok megújításáról

- Különleges vállalkozások, különös vállalkozók

- Protestáns lelkészek a felvilágosodás korabeli Várpalotán

- Egy különös püspök öröksége: Ranolder János nyomában

 

Napló-információ

2017. március 17., 08:00 szerző: Napló-információ

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...