Prémium magazin

2017.03.24. 14:20

Gyógyulás tabletták nélkül

Az orvostársadalom jelentős része még ma is ördögtől valónak, de legalábbis tudományosan nem megalapozott, placebo hatású álkezelésnek tartja a keleti gyógymódokat. A doktorok közül azonban egyre többen nyitnak a kínai orvoslás felé, és megpróbálják ötvözni a nyugati tudománnyal.

Prémium magazin

Sőt, a Pécsi Tudományegyetemen már egy külön tanszéken, a Konfuciusz Intézetben tanulhatják is az orvostanhallgatók a kínai medicinában gyökerező terápiás eljárásokat. Király Tünde 33 éve háziorvos, és tíz éve gyógyít akupunktúrával balatonfüredi egészségközpontjában. Szerinte szükség van az ősi keleti tudásra is, amit az is bizonyít, hogy a nyugati orvostudomány óriási fejlődése nem járt együtt sem a betegségek, sem a betegek számának csökkenésével.

Az akupunktúra módszeréről, hatásairól, testünk gyógyító pontjairól szóló érdekes interjút a Veszprém megyei Prémium társasági magazin nemrég megjelent tavaszi számában olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!