Hirdetés

2 órája

Őszi vadbalesetek és rossz időjárás: Óvatosan az utakon! – Ingyenes Casco biztosítás Skoda vásárlása esetén

Az őszi hónapok beköszöntével nemcsak a hideg időjárás és a csapadékos időszak érkezik meg, hanem a vadak üzekedése is intenzívebbé válik. Ilyenkor különösen fontos, hogy fokozottan figyeljünk az utakon, hiszen megnő a vadbalesetek kockázata. Ezzel párhuzamosan az esős, csúszós utak és a korán sötétedő napok tovább növelhetik a közúti káresemények számát. Ha autóval közlekedsz, érdemes körültekintőnek lenned, és biztosítani, hogy az autód megfelelő biztosítási fedezettel rendelkezzen.

PR cikk

Miért veszélyes az őszi időszak?

Az őszi hónapok különleges kihívásokat hoznak a sofőrök számára. A vadak üzekedése idején az állatok gyakrabban lépnek váratlanul az úttestre, így a vadbalesetek száma megnövekszik. Emellett a rossz látási viszonyok, a hirtelen jégképződés és az esős idő tovább növeli a balesetek esélyét. A nem várt káresemények elkerülése érdekében fontos, hogy minden autós rendelkezzen casco biztosítással, ami kártérítést nyújt az ilyen esetekben is.

Casco biztosítás: miért elengedhetetlen?

A casco biztosítás nem kötelező, mégis rendkívül hasznos, főleg az őszi-téli időszakban. Ez a típusú biztosítás fedezi azokat a károkat, amelyeket nem más járművek okoznak, hanem például vadak, természeti események vagy egyéb balesetek. Ha baleset történik, casco nélkül súlyos költségek merülhetnek fel, különösen, ha az autó teljes mértékben tönkremegy.

 

Új Skoda vásárlása: ingyenes casco 1 évig

A biztonságos közlekedés érdekében cégünk most különleges ajánlattal segíti az autósokat. Amennyiben új Skoda modellt vásárolsz és Porsche Finance lízingkonstrukciót veszel igénybe, egy évig ingyen casco biztosítást biztosítunk a jármű mellé. Így nyugodtan autózhatsz anélkül, hogy aggódnod kellene a váratlan káresemények miatt.

Miért érdemes most Skodát választani?

  • Ingyenes casco biztosítás egy évig – Megtakarítást jelent számodra, és biztonságot nyújt vadbalesetek, időjárási károk és egyéb váratlan események ellen.
  • Skoda megbízhatóság – A Skoda modellek híresek megbízhatóságukról, innovatív technológiáikról és kiemelkedő biztonsági rendszereikről.
  • Rugalmas finanszírozás – A Porsche Finance lízingkonstrukció lehetővé teszi, hogy könnyedén juthass hozzá új Skodádhoz, akár előnyös havi részletek mellett.

Hogyan lehet elkerülni a vadbaleseteket?

  • Vezess figyelmesen: Fokozott figyelmet fordíts az erdős, vadveszélyes területeken.
  • Tartsd be a sebességkorlátozásokat: Az alacsonyabb sebesség segít a balesetek elkerülésében és a gyorsabb reakcióban.
  • Használj vészfényt, ha állatot látsz: Jelezd a mögötted haladóknak, ha egy állatot látsz az úton.

Casco és vadbalesetek: hogyan segít?

A casco biztosítás különösen fontos a vadbalesetek esetén, mert az autód teljes körű védelmet kap. Ha például egy szarvas vagy más vadállat okoz balesetet, a casco fedezi az autóban keletkezett károkat. Ezért is érdemes élni a mostani ajánlattal, amely egy évig ingyenesen biztosítja ezt a védelmet.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Az őszi időszak fokozott kockázatokat rejt az utakon, de a megfelelő védelemmel és egy új Skodával könnyebben átvészelheted ezeket a kihívásokat. Az ingyenes casco biztosítási ajánlatunkkal pedig anyagi biztonságban autózhatsz.

További információkért keresd fel weboldalunkat, vagy látogass el hozzánk személyesen!

8200 Veszprém

Gladsaxe u. 4.

06 88 576 500

[email protected]

https://www.autopiedl.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában