hirdetés

2021.03.12. 14:30

„Jön a tavasz, térkövezzünk!”

A térkövek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, köszönhetően annak, hogy esztétikusak, stílusosak, strapabírók, és nem utolsó sorban divatosak.

Ha térkő vásárláson törjük a fejünket, jó ha tudjuk, hogy a választék elképesztően nagy. Mielőtt döntünk, gondoljuk át, hogy pontosan hova szeretnénk rakni.

Fedett terasz alá, téli kertbe, vagy olyan helyre, ahol ki van téve az időjárás viszontagságainak? Gyalogos forgalom lesz csak rajta, vagy kocsibejáróként az autóval minden nap rá szeretnénk hajtani?

Érdemes jól megfontolni, hogy a végén hosszantartó, stabil, minőségi terméket válasszunk. Ilyenek a felületkezelt téglakövek is- akár színes szegéllyel-, amelyek még a most trendi minimál stílushoz is remekül igazodnak.

Kereskedésünkben széles burkolóanyag kínálattal várjuk.

Térkövezés házilag? Vágjon bele bátran! Nézzen körül nálunk, és tájékozódjon a térkő árakról. Kereskedésünkben széles burkolóanyag kínálattal várjuk.

Lang Építőanyag Kereskedés Veszprém

Megnézem a térköveket

 

Kapcsolat

Cím: 8411 Veszprém-Kádárta, Győri út 1.

Tel.: +36 88 458 500

Fax: +36 88 458 501

Email: [email protected]

Nyitva tartás:

H – P: 7:00-16:00 óráig

Szo: 7:00-12:00 óráig

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában