Pétfürdő

2015.06.22. 11:05

Péti nyár a ligetben

Pétfürdő - Két napon át színvonalas kulturális és zenei programok várják a látogatókat a pénteken startoló Péti nyár szabadtéri rendezvénysorozaton.

Szabó Péter Dániel

Június 26-án, pénteken délután látványos menetzenés felvonulással és térzenével veszi kezdetét a program a településen, majd a BrassDance lép a közönség elé. Péntek este a Nagy-szín-pad verseny győztese, az Ocho Macho zenekar ad koncertet. A nyolc tagú banda zenéjében ötvözi a reggae, a punk, a ska és a latin stílusokat. Az első napot a hagyományokhoz híven tűzijáték zárja.

Péntek este zenél az Ocho Macho együttes

Június 27-én, szombaton 9 órától kezdődik a főzőverseny, melyen a székely nap keretében igazi autentikus erdélyi ízekkel találkozhatunk. A délelőtt folyamán Palya Bea koncertezik, valamint a környékbeli művészeti csoportok és sportegyesületek adnak színes műsort.

A kora délutáni órákban székely lábbábos, mesemondó, huszár és nemzetőr bandérium várja a kilátogatókat, de itt lesz a Szomszédnéni Produkciós Iroda humortársulat, valamint a népszerű televíziós tehetségkutatóból, az X faktorból ismert Csobot Adél és Baricz Gergő is. Este az Ismerős arcok és a The Gain Music lép színpadra.

A változatos program mellett egész nap kézműves foglalkozások, népi játszótér, kis vonat, kisállat simogató, ízek utcája, airsoft, valamint jelmezpavilon vár minden érdeklődőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!