Pápa

2015.05.28. 18:38

Támogatják a kárpátaljai magyarokat

Pápa – A ká rpátaljai magyaroknak ajánlotta fel a jótékonysági családi napja bevételát a KDNP helyi szervezete.

Molnár Tímea

Jótékonysági rendezvényt szervez a Kereszténydemokrata Néppárt pápai szervezete május 31-én, vasárnap a Malom-tónál. 

A Családi Nap Kárpátaljért nevet viselő program fővédnöke Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, az eseményt Surján László,a KDNP tiszteletbeli elnöke nyitja meg.A programot beharangozó sajtótájékoztatón Hauber Károly, a pápai csoport elnöke elmondta: fel kívánják hívnia figyelmet a határon túli magyarság helyzetére, és a maguk lehetőségeihez mérten segíteni szeretnének. A szervezők gyerekprogramokat és változatos zenei kínálatot ígérnek, a Malom-tónál vasárnap délután három órakor kezdődő programon a helyi rockzenekarok jutnak főszerephez. Színpadra lép a Theatrica, a Főnix, az É.D.Á.SZ., valamint a Stage Door.

A belépőjegyekből és a támogatójegyekből befolyó összeget két célra fordítják. Az elhangzottak szerint a Beregszászi Katolikus Egyházközség közreműködésévela beregszászi ingyenkonyha fenntartásához, valamint a beregszászi magyar gyerekek táboroztatásához járulnak hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!