Pápa

2016.07.27. 20:05

Szűcs Lajos szíve csücske a város

Pápa - Amint beszámoltunk róla, a Perutz FC az elmúlt hétvégén az NB III-as bajnokságban szereplő Rákosmentével csapott össze.

Haraszti Gábor

Az edzői stáb tagjaként ismét Pápán köszönthettük az egykori Lombard FC csapatkapitányát, Szűcs Lajost, aki ugyan igazolt játékosa az RKSK-nak, de ma már inkább szakmai igazgatóként segíti a csapatot.

A kiváló hálóőrt visszatérése kapcsán arról faggattuk, milyen benyomást tett rá a pápai csapat, illetve arra is válaszolt, hiányzik-e neki
a rendszeres játéklehetőség.

Szűcs Lajos figyelemmel kísérte a Perutz első szezonját Archív fotó: Penovác Károly

- Amikor megérkeztem Pápára, jóleső libabőr futott végig a hátamon, hiszen sok szép emlék fűz a városhoz, a stadionhoz. Amikor beléptem a klubházba, automatikusan a bal oldali, hazai öltöző felé indultam, de szóltak, hogy a vendégöltöző jobbra van - mesélte nevetve a hálóőr. - Szeretettel fogadtak, jó volt az egykori csapattársakkal, a klub vezetőivel találkozni, ide mindig úgy jövök vissza, mintha hazajönnék, a város a szívem csücske maradt. Figyelemmel kísértem a Perutz első szezonját, úgy gondolom, kis szerencsével elérhették volna célkitűzésüket, drukkolok, hogy feljussanak.

Szűcs Lajostól megtudtuk, az egykori pápai csapatból Kovács Lászlóval, Csizmadia Csabával és Waltner Róberttel is tartja a kapcsolatot, az aktív futballt nem hagyta abba, sőt nemsokára belekóstol a futsalba is. - Elsősorban már az RKSK szakmai igazgatója vagyok, emellett az első csapatnál és az utánpótlásban a kapusedzéseket koordinálom, és a közeljövő- ben az NB II-ben a TFSE-
nél futsalozni is fogok. Természetesen, ha szükség lesz rám, játszom az NB III-ban is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!