Pápa

2017.06.06. 15:50

Mulat a lakótelep

Egész napos programsorozattal várják a kikapcsolódni vágyókat június 10-én, szombaton a pápai Igal-lakótelepre.

Polgár Bettina

A lakótelepi napnak az igali játszótér környéke ad otthont, ahol nyolc órától főzőverseny indítja a programot. A délelőtt során kispályás labdarúgó-bajnokság is vár az eseményre ellátogatókra, majd déltől Greznár Zoltán és zenekara szolgáltatja a zenét a jó ebédhez.

A lakótelepi napot ugrálóvár, pónilovaglás, sétakocsikázás, aszfaltrajz-verseny, kézműves játszóház, valamint rendőrautó-bemutató is színesíti.

Nem hiányozhatnak a színpadi produkciók sem: 15.30-tól a Csókai Óvoda gyermekműsorát láthatja a közönség, 16 órától pedig örökzöld slágereket hallhat a nagyérdemű a Háromhatár Kulturális- és Sportegyesület tolmácsolásában.

Zsegraics Gyula önkormányzati képviselő 16.30-kor köszönti a jelenlévőket, majd a Zafír Orientális Társulat hastáncbemutatója szórakoztatja az egybegyűlteket. Ezt a Rebel-Lion Tánc-Sport Egyesület műsora követi, 18 órától a R-Stone együttes veszi birtokba a színpadot, majd a napot a Trend Zenekar fellépése zárja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!