Pápa

2017.03.29. 17:40

Közös ellenőrző akció - Rendőrök, polgárőrök és erdészek együtt a biztonságunkért

Pápa - A Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén található természetvédelmi területeket, az erdei pihenő övezeteket, valamint pincesorokat és szőlőhegyeket ellenőrizték a pápai rendőrök hat polgárőregyesület és a Bakonyerdő Zrt. munkatársaival közösen a minap.

Napló-információ

Az akcióban - ami Pápát és közel 30 vidéki települést érintett - részt vevő rendőrök, polgárőrök és erdészek a jogsértő cselekmények kiszűrése mellett figyelmet fordítottak arra is, hogy a tavaszias hétvégén az erdőben túrázókat, valamint a kertekben munkálkodókat hasznos vagyonvédelmi tanácsokkal lássák el. A közlekedés biztonságának növelése érdekében az egyenruhások ellenőrizték a passzív biztonsági eszközök használatát és a kerékpáros közlekedési szabályok betartását is.

Rendőrök és polgárőrök gyakran járőröznek közösen, legutóbb pedig erdészek is társultak hozzájuk egy közös ellenőrzésre
Fotó: rendőrség

A közös ellenőrzés ideje alatt a rendőrök három közlekedési szabálysértés miatt intézkedtek. Emellett pedig Pápa belterületén - a kora dél-utáni órákban - elfogtak és a helyi kapitányságra előállítottak egy 35 esztendős pápai férfit, akinek körözését a Pápa Rendőrkapitányság rendelte el szabálysértési pénzbírság kifizetésének elmulasztása miatt.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!