Pápa

2017.03.27. 20:25

Horgászok a tó partján

Pápa - Évadnyitó versenyre gyűltek össze a Húsos Horgászegyesület borsosgyőri taván az egyesület tagjai.

Haraszti Gábor

A 2017-es esztendő első kupáján a nagy szél és az évszakhoz képest hideg időjárás ellenére 42-en foglalták el helyüket a tó partján. Az idénynyitó jó hangulatban zajlott le, a győztes pedig 32 kilogrammnál is több halat szákolt - tájékoztatott Orbán Péter, a Húsos Horgászegyesület elnöke.

- Idei első versenyünket 32,08 kilogrammos összeredménnyel Vancsák Péter nyerte meg, a második Tóth Tamás (28,1 kilogramm), a harmadik pedig ifj. Orbán Péter (26,48 kilogramm) lett. Aki kedvező, napsütéses helyet húzott, szerencsés volt, sok hal akadt a horgára. Úgy vélem, sikeresen indítottuk az évet. Sok elképzelésünk van a jövőt illetően, minden hónapban legalább egy verseny szerepel a naptárunkban.

Az évadnyitó versenyre 42-en foglalták el helyüket a tó partján Fotó: Haraszti Gábor

rengeteg további tervünk van a haltelepítéstől kezdve egészen az egyesületi ház további csinosítgatásáig. A legfontosabb számunkra az, hogy aki ellátogat hozzánk, jól érezze magát, tudjon halat fogni, és legközelebb is minket válasszon - jegyezte meg az egyesület vezetője. Orbán Péter hozzáfűzte, ennek érdekében kéthavonta telepítéseket végeznek, egyúttal nemcsak a pápai és környékbeli, hanem a megyén túli horgászokat is szívesen látják.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!