Pápa

2017.06.02. 14:41

Családi nap Kárpátaljáért

Pápa – Harmadik alkalommal rendezi meg jótékonysági családi napját a Kereszténydemokrata Néppárt pápai csoportja június 11-én, vasárnap 15 és 20 óra között a Malom-tónál.

Laskovics Márió

Az esemény védnökei Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke, illetve Kovács Zoltán államtitkár, országgyűlési képviselő. Fellép a Rocker’s Band, a tapolcai Fonográf emlékzenekar, és a Főnix. A kicsiket érdekes játékokkal, kézműves foglalkozásokkal várják – tájékoztatta a sajtót Bali István elnök. A teljes bevétel nagyobb részét a Kárpátaljai Ferences Misszió, kisebb részét a pápai Szent Anna-plébánia karitatív munkájára fordítják.

Bali István elnök (balról a második), valamint Steiner Csaba, Domonkos László, és Gergely Sándor elnökségi tagok tájékoztatták a sajtót szerdán

- Várunk egy sümegi ferences papot is, aki a magyar bölcsődéket, óvodákat, iskolákat, egészségügyi intézmények is támogató misszióban szerzett tapasztalatait osztja meg a közönséggel. Illetve a misszió vezetőjének köszöntő levelét is felolvassuk. Reméljük, jó időnk lesz, és minél többen kilátogatnak a tóhoz! Gyermekeknek, diákoknak ingyenes a belépés – mondta.

Címkék#KDNP#pápa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!