Pápa

2017.04.27. 19:25

Állati extrém show

PÁPA, VESZPRÉM - Repülő emberek, motoros halálgömb, egzotikus állatok, lélegzetelállító tangó a levegőben, egyedülálló lovasszámok - többek között ezt kínálja a Richter Flórián Cirkusz Állati extrém című műsora, amit május első felében Veszprém megyében láthat a közönség.

Polgár Tibor

A magyar és nemzetközi cirkuszvilág sztárjait felsorakoztató utazótrupp május 4-től 7-ig Pápán, 10-től 14-ig pedig Veszprémben szórakoztatja majd a publikumot nem mindennapi produkcióival. A Richter Flórián Cirkusz új műsorának leglátványosabb előadása a hazánkban először látható portugál lézerember fellépése lesz, aki a futurisztikus illúziók elképesztő világába kalauzolja el a nézőket. Emellett a Diorius motoroscsoport őrült száguldása egy acélhálóból épült úgynevezett halálgömbben, illetve a The Flying Sergio nevű brazil társulat lélegzetelállító légtornászbemutatója gondoskodik a rendkívüli izgalmakról.

A Richter Flórián Cirkusz műsorainak nélkülözhetetlen része a világszínvonalú lovasprodukció Fotó: Richter Flórián Cirkusz

A Richter család műsorainak nélkülözhetetlen része a világszínvonalú lovasprodukció. Richter Flórián cirkuszvezető, a montecarlói cirkuszfesztivál egyetlen magyar Arany Bohóc-díjasa holland frízekkel és arab telivérekkel mutat be lóidomításra épülő kivételes produkciót, Richter Kevin pedig 22 paripával adja elő a Magyar Posta nevű világhírű lovasszámot. Továbbá például bohóc- és zsonglőrműsor, valamint extrém állatok is színesítik a show-t.

Az előadások szerdán és csütörtökön 18 órakor, míg pénteken, szombaton és vasárnap 15 és 18 órakor kezdődnek. A pápai és a veszprémi premierre a megyekártyával rendelkezők kedvezményes áron vásárolhatják meg a belépőjegyet a helyi ügyfélszolgálati irodáinkban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!