Pápa

2017.03.02. 18:10

Alaposan összetörte ittasan az autóját

Pápa, Adásztevel - Vádemelési javaslattal zárták le egy villanyoszlopnak ütközött ittas gépjárművezetővel szemben folytatott nyomozásukat a pápai rendőrök.

Napló-információ

Az eljárás adatai szerint a 22 éves P. István pápai lakos 2016. október 15-én a késő esti órákban Adásztevelen közlekedett személygépkocsijával. Egy balra ívelő útkanyarulatban letért az úttestről és az út menti villanyoszlopnak ütközött. A baleset során P. István személyi sérülést nem szenvedett, de a gépjárművében anyagi kár keletkezett.

Egy villanyoszlop állította meg az úttestről letért gépjárművet Fotó: rendőrség

Az ütközés után a férfi a autóval továbbhajtott Pápára, ahol egy murvás úton megállította a járműt és elaludt. A pápai rendőrök hajnali 2 óra körül intézkedtek a sofőrrel szemben, aminek során az alkoholteszteres vizsgálat pozitív értéket mutatott, ezért a 22 éves férfit mintavétel céljából előállították a pápai orvosi ügyeletre.

A gyanúsított ellen a járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást a Pápai Rend-őrkapitányság munkatársai a napokban lezárták, és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészséghez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!