Pápa

2014.06.18. 18:11

Életét vesztette a sportoló a játékfesztivál után

Pápa – Tragédia történt a pápai játékfesztivál zárónapján, vasárnap, az erős emberek este fél hatkor kezdődött versenyén.

Nagy Imre

Információink szerint az egyik sportoló, egy 41 éves nyíregyházi férfi, szereplését követően mellkasi fájdalmakra panaszkodott. A szervezők hangosbemondón kerestek orvost a nézők körében. Egy szabadnapos mentőszolgálatos szakember jelentkezett, aki segédkezett a mentő helyszínre érkezéséig. Miközben várakoztak, a sportoló – miután még ő maga szedte össze a holmiját – hirtelen összerogyott.

A mentő megérkezése után azonnal a rohamkocsiba tették, ám leállt a légzése és a keringése. A férfit folyamatos újraélesztés mellett azonnal a pápai kórház intenzív osztályára szállították, amelyet a mentősök előre értesítettek az érkezésükről, így ott már felkészülten várták a beteget. Az orvosok negyvenöt percen át küzdöttek az életéért, ám már nem tudták megmenteni. A szervezők nem kívántak nyilatkozni az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!