• cikk kép
  MEGYEI II.: Három kiállítás volt Tomajon

  Megyei körkép - A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság második fordulójában a legnagyobb győzelmet minden kétséget kizáróan a 10:0-ra diadalmaskodó Sümeg VSE aratta.

 • cikk kép
  Gólnélküli döntetlen született a megyei rangadón

  Pápa - Nem bírt egymással a két megyei rivális az NB III-as bajnokság harmadik fordulójának rangadóján. A Veszprém-Ajka találkozón a felek csak kapufáig jutottak.

 • cikk kép
  Megye I: A bajnokesélyes megtorpant

  Megszerezte első győzelmét az újonc, viszont a bajnokesélyes balatoniak hiába borították fel a pályát, végül meg kellett elégedniük az egy ponttal az Ugod ellen. Íme, a labdarúgó megyei I. osztály eredményei.

 • cikk kép
  „A magyar nemzet szabadnak született!”

  Pápa - A nemzeti ünnepeknek van egy igazi sajátossága: mindig üzenettel bírnak a jelenkor számára.

 • cikk kép
  Az erősségük a támadójátékuk

  A mai napon 17:30 órai kezdettel, megyei rangadón feszül egymásnak a veszprémi és az ajkai labdarúgó-csapata az NB III. nyugati csoportjának harmadik fordulójában. Az újonc bakonyiaktól Gunther Zsolt csapatkapitányt kértük fel, hogy ossza meg velünk gondolatait a derbivel kapcsolatban.

 • cikk kép
  Új közösségi házat építenek

  Pápa - Elkezdődtek a baptista közösségi ház falazási munkálatai. A Pápai Sarokkő Baptista Gyülekezet egykori imaházának helyén, a Barát és a Csatorna utca sarkán építik fel az elsősorban közösségi célokat szolgáló új épületet.

 • cikk kép
  Kék festékkel firkálták össze a közkedvelt parkot

  Festékszóróval elkövetett rongálásnak esett áldozatul a város egyik népszerű közparkja, a Kisliget. Ismeretlenek többek között matuzsálem korú platán- és hársfákat festettek össze.

 • cikk kép
  Vasárnap rendezik meg a Veszprém-Ajka derbit

  Ajka, Veszprém - Rögvest a harmadik fordulóban megyei rangadót tartanak a labdarúgó NB III-ban. Az újonc VLS Veszprém pályája felújítása miatt Pápán látja vendégül az FC Ajkát.

 • cikk kép
  Szentmise, kenyérszentelés, kulturális műsorok az augusztus 20-ai programok között

  Megyei körkép - A nemzeti ünnepen megyénk szinte valamennyi településén megemlékezéseket tartanak.

 • cikk kép
  Jó úton jár a tavalyi esztendő őszén megalakult pápai mazsorettcsoport

  Pápa - Túl van az első évadán a JMSZK Gyémántvirág Mazsorettcsoportja. A nyári szünet idején van, aki táborban fejleszti tovább tudását, a csoport vezetője pedig az aktuális feladatok mellett készül a következő évre.

 • cikk kép
  Igényes slágerek Charlie-tól - A népszerű zenész meghálálja a közönségtől érkező szeretetet

  Pápa - Ilyen sok tehetséges fiatal magyar zenész soha nem volt, mint most. Csoda világ van, csak sajnos nem őket hallom a rádióban - jegyezte meg a Naplónak adott interjújában Horváth Charlie.

 • cikk kép
  Készülődés az óvodakezdésre

  Pápa - Szeptember közeledtével sokat hallani arról, mennyibe kerül a családok számára az iskolakezdés, azonban sokan talán nem is gondolnak arra, hogy az óvodába járó kisgyermekek családjainak is tartogat kiadásokat a nyár vége.

 • cikk kép
  A hosszú élet titka

  Pápa - A munka a hosszú élet titka - vallja Sági Istvánné, aki a napokban betöltötte a kilencvenedik életévét. Irénke nénit a kerek évfordulón a miniszterelnök és a városvezetés nevében Unger Tamás alpolgármester köszöntötte.

 • cikk kép
  Augusztus huszadikára készülünk

  A szocializmusban augusztus 20. az új kenyér ünnepe, az állami megemlékezés ideje, munkaszüneti nap volt, de nem domborodott ki az, ami lényege ennek az évfordulónak - a rendszer ideológiája miatt.

 • cikk kép
  Amikor jön az égi háború

  Pápa - A hirtelen jött esőzés, illetve a gyakran lezúduló nagy mennyiségű csapadék nyáron sajátos meteorológiai jelenség. Ez a közlekedők részéről is nagyobb odafigyelést igényel.

Magazinok