Sport

 • cikk kép
  Ezüsteső kung-fuban - remekül szerepeltek a pápai indulók

  PÁPA - A Hét Csillag Egyesület három sportolója három ezüstérmet szerzett a Törökbálinton megrendezett Wushu Open nyílt kung-fu-versenyen.

 • cikk kép
  Itt számíthat traffipaxra csütörtökön Veszprém megyében

  Csütörtökön is mérnek a rendőrök Veszprém megyében - tudja meg, hol találkozhat velük:

 • cikk kép
  Kovács Zoltán: Magyarország függetlensége a tét

  Pápa – Már közel 400 ezren kitöltötték és visszaküldték a nemzeti konzultációs kérdőívet, amely segíthet megőrizni Magyarország függetlenségét – hangsúlyozta Kovács Zoltán államtitkár, országgyűlési képviselő.

 • cikk kép
  Idős nőket raboltak ki a pápai utcán

  Pápa - Idős asszonyok táskáit vette el egy fiatal, akinek két idősebb társa falazott. Ketten fegyházbüntetést kaptak.

 • cikk kép
  Középfokú felvételi – Postára adták az értesítéseket

  Pápa – Április 26-a volt a legkésőbbi időpont, amikor a középiskolák kiküldhették a felvételi végkimeneteléről tájékoztató leveleket a diákoknak. Két pápai gimnáziumot kérdeztünk meg, milyenek voltak idei tapasztalataik.

 • cikk kép
  Kárpátaljai vendégek látogatása - Visk sokat szeretne majd tanulni Pápától

  Pápa – A kárpátaljai Visk településről érkezett delegáció Pápára a hétvégén, hogy megtegyék az első lépést a testvérvárosi kapcsolat kialakításának irányába. A vendégeket lenyűgözte a bakonyaljai város, melytől bevallottan sokat szeretnének tanulni.

 • cikk kép
  Együtt: Több központi pénzt vidékre!

  Pápa – Többek között a vidéki kórházi és oktatási infrastruktúra fejlesztésére, vagy éppen a pápai közutak, járdák állapotának javítására fordítaná az Együtt a budapesti olimpia megrendezésére szánt forrásokat.

 • cikk kép
  Ismét lecsaphatott a pápai állatkínzó!

  Pápa - Ahogy korábban beszámoltunk róla, 2016 decembere óta hónapról hónapra véres zsákok, madzagok, és megkínzott állatok tetemei kerültek elő a pápai Gróf út végén található lovarda melletti erdős területről.

 • cikk kép
  Nem unatkoztak a nézők a hetedik pápai küzdősportgálán

  PÁPA - Hetedik alkalommal rendezte meg küzdősportgáláját a Koko-Gym KSE a Városi Sportcsarnokban. A közel telt házas rendezvényen K1 és thai-box szabályrendszerben 13 mérkőzést láthatott a publikum, ebből 9-en helyi versenyző lépett kötelek közé.

 • cikk kép
  Megye III: Tízszer köszönt be a Csöglei SE

  Döntetlent hozott a csóti rangadó az MTD Hungária megye III-as labdarúgóbajnokságban. Az északnyugati csoport listavezetője három gólt kapott, mégis simán nyert. A keleti csoport derbijét változatos küzdelemben a várpalotaiak nyerték.

 • cikk kép
  Az egyházzenei vándorút Pápán is áthaladt

  Pápa – Az öt napos Cantus Peregrinus elnevezésű koncertturné harmadik állomásaként a pápai református templomban is fellépett a Zeneakadémia Egyházzenei Tanszékének kórusa.

 • cikk kép
  Következik a megyei finálé

  VESZPRÉM - Ma rendezik meg a Fair Play Cup középiskolai futballtorna megyei döntőjét, amelyen nyolc-nyolc fiú- és lány-csapat lép pályára.

 • cikk kép
  Rengeteg adományt hoztak a pápai rászorulóknak

  PÁPA - Közel 20 raklapnyi bébiételt osztott szét az Egyesített Szociális Intézmény (ESZI) Család- és Gyermekjóléti Központja a rászorulók között.

 • cikk kép
  Itt számíthat traffipaxra kedden Veszprém megyében

  Kedden is mérnek a rendőrök Veszprém megyében - tudja meg, hol találkozhat velük:

 • cikk kép
  Előzött a Szentantalfa a rangadók fordulójában

  VESZPRÉM - Hatalmas küzdelmeket tartogatott az MTD Hungária megye II-es futballbajnokság 24. fordulója. A Herend saját pályáján tréfálta meg az éllovast, a Szentantalfa vette át a vezetést.

 • cikk kép
  Íme, a forduló legjobbjai! - foci Megye I.

  Veszprém - Az Úrkút SK jelezte, hogy még nem mondott le a dobogó harmadik fokáról. Az idegenben hat gólig jutó csapatból hárman is bekerültek a 24. forduló válogatottjába az MTD Hungária megye I-es labdarúgó-bajnokságban.

 • cikk kép
  Meg kell adni az elsőbbséget!

  Megyei körkép – Április 22-én a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, ám ezek csökkentett sebesség mellett valószínűleg megelőzhetők lettek volna.

 • cikk kép
  Jelentős útjavítások városszerte Pápán!

  Pápa_ Nagyszabású kátyúzási munkák kezdődtek a város területén az utak minőségének javítása érdekében. A munkálatok során a lakossági bejelentéseket és a korábbi káreseményeket is figyelembe veszik.

 • cikk kép
  Díszes textilekkel tért vissza szülővárosába

  Pápa - Galauner Béláné hímző, népi iparművész tizenkét évesen került el Pápa városáról. Országosan is elismert tevékenységének köszönhetően mai élőhelyén 2015-ben Tatabánya Kultúrájáért Díjjal tüntették ki.

 • cikk kép

  folyamatosan frissítve

  Programok, rendezvények Veszprém megyében

  Tudja meg, mi történik Veszprém megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények. Böngésszen és válogasson!

Részletes műsorMűsorok betöltése...