Paloznak

2017.06.29. 15:15

Paloznaki piknik klubtagoknak

A Sédvölgy Nyugdíjasklub 2017. június 12-én tartotta félévet záró összejövetelét.

Olvasó

Klubtársunk, Baloghné Marcsi - nagyon kedvesen - felajánlotta, hogy jöjjünk össze nála, Paloznakon a nyaralójában. Örömmel fogadtuk ajánlatát.

Ki kocsival, ki távolsági autóbusszal, de a megbeszélt időpontra 23-an összejöttünk. Volt is öröm, mint mindig, ha együtt van kis csapatunk.

Mivel más programok miatt elhalasztottuk a férfinap megünneplését, most a félévzáró összejövetelünkkor elsőként a fiúkat köszöntöttük, kívánva nekik jó egészséget, hosszú, boldog életet. Versek is elhangzottak, nagy sikere volt a két sportos témájú Romhányi-versnek. Ezt követően átadtuk ajándékunkat, majd ünnepléssel folytattuk a félév lezárását.

Klubtársunk, Lukács László kedves felesége segítségével - mint már annyiszor - vállalta a főzés művészetét. Fantasztikus pincepörköltet készített. A finom badacsonyi bor és a puha kenyér beszerzését Rózsáék vállalták. Voltak, akik különböző vörösborokkal színesítették a palettát. Sós és édes sütemény is volt.

A finom ebéd elköltését követően felcsendültek szép magyar nóták. Kiválóan éreztük magunkat. Közben tervezgettük - a II. féléves program birtokában - az őszi kirándulásokat. Kora ősszel tervezünk balatoni hajókirándulást, majd háromnapos üdülést, városnézést Sopronban szállodai elhelyezéssel.

Csakúgy, mint az I. fél év, a II. fél év is színes, változatos programokat ígér. Köszönjük klubtársainknak, hogy munkájukkal hozzájárultak összejövetelünk létrejöttéhez. Öleléssel búcsúztunk, jó nyaralást kívántunk egymásnak.

Ősszel ismét találkozunk.

Zakar Zoltánné, krónikás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!