Otthon

2015.06.01. 11:59

Trendi loft lakások

Néhány évtized alatt a korábbi olcsó, sőt néha ingyenes csarnoklakások drága és kelendő, sokak által irigyelt lakásokká váltak.

Tóth B. Zsuzsa

A loft mára már egy életstílussá nőtte ki magát, mely jellemzően a jól szituált, fiatal és szingli – vagy legalábbis gyermektelen párok – igen elfoglalt emberek otthona. Prevics Borbála lakberendező szerint amerikai statisztikák szerint a „loft-living” kifejezetten értelmiségi életforma, azon személyeknek, akik kedvelik a művészetet, illetve a belváros közelségét. A tengeren túl a loft-lakásokat tartalmazó háztömbök komoly infrastruktúrát vonzzanak. Hazánkaban már megjelentek az első fecskék, és bár nem amerikai méretekben, de loft, vagy loft-szerű lakásokat kínálnak az erre áhítozóknak. Azonban nagy elkötelezettséget és gondosságot kíván ez az életforma, mert percek alatt tönkreteheti a rendetlenség. A loftban ugyanis mindig minden szem előtt van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!