Tavaszi nagytakarítás kívül- belül

2017. március 14., 12:44 szerző: Rieger Zsanett
komment
Veszprém – Túllendülve a tavaszi fáradtságon, és ha már elhatároztuk magunkat az életmódváltásra, diétára, egyvalamit még érdemes megtennünk: végezzünk tavaszi nagytakarítást.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Talán az utolsó ilyen időszak akkor volt, mikor karácsonyra készülődtünk. Ha egy kis időt rászánunk, és körülnézünk, méltóképp köszönthetjük az új évszakot, tisztasággal körülölelve az otthonunkban. Persze ez nemcsak a szokásos takarítási rituálékat (porszívózás és társai), hanem érdemes egy pillantást vetni kertünkre, hogy a télen elhanyagolt növényeink milyen állapotban vannak. A jó idő beköszöntével így két legyet ütünk egy csapásra: a friss levegőn is vagyunk, és ráadásul virágaink is meg fogják hálálni a korai törődést. Tavasz kezdetén érdemes őket átültetni, ha szükséges, és virágfölddel ellátni őket.

Nőknek ilyen tájt ajánlatos egy alapos gardrób átnézés, és megszabadulni a már nem hordott ruháktól. Jó hír viszont, hogy ezek helyére újakat lehet beszerezni, talán ez a gondolat kellemesebbé teszi ezt a procedúrát. Még jobb, ha valamilyen szervezetnek adjuk oda a megunt vagy kinőtt ruhadarabokat.  De nemcsak kívül, belül is érdemes takarítást végezni ilyenkor. Gondoljuk át, mit szeretnénk, mit értünk el, milyen terveink vannak a nyárra, és beszélgessünk egy jót a barátnőnkkel egy smoothie mellett. ( Ha már elköteleztük magunkat az életmódváltás mellett)

Rieger Zsanett

2017. március 14., 12:44 szerző: Rieger Zsanett

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...