Hogyan készüljünk Valentin-napra?

2017. január 31., 09:00 szerző: Tóth B. Zsuzsa
komment
Néhány nap múlva Valentin-nap lesz, akár a lakást is díszbe öltöztethetjük addigra.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Lantos Krisztina virágkötő ajánlja, hogy szerezzünk be néhány színes kartont, filcet, textil maradékot, zsákvászont, léggömböt és piros festéket.  Akár tévénézés közben is megvarrhatunk egy egyszerű szív alakú párnát, telefontokot, vagy készíthetünk  lakásdíszt.

Barkács könyvekből, vagy az internetről jó ötleteket szerezhetünk, de  a könyvtár folyóirataiból vagy ilyen témájú köteteiből ugyancsak. Egy üres kaspót is feldíszíthetünk szalvéta technikával, vidám pirosra  festett fára  ragaszthatunk  apró virágokat, figurákat. Sok féle  kapható az üzletekben. Ha natúr fából készültet vásárolunk, azt tetszés szerinti színre is festhetjük. Akárcsak a   vízparti nyaraláról hozott lapos kavicsokat, az emlékeket idéző fénykép keretét.

A bejárati ajtóra kopogtató kerülhet, a falra vidám díszt készíthetünk egy színes, pöttyös textillel bevont koszorú alapból, vagy fából kivágott különféle alakú lapokból. Kapható például madárodú, locsoló kanna, pillangó, szív, vagy virág forma nagy méretekben is. Egy régi bádog locsoló kannát, kis kosarat, vagy vödröt ugyancsak befoghatunk, ha lyukas is, erre a célra remekül használható. De akár szív alakú muffint is süthetünk, sok helyen beszerezhető  hozzá sütőforma.

Tóth B. Zsuzsa

2017. január 31., 09:00 szerző: Tóth B. Zsuzsa

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...