Otthon

2015.10.05. 10:35

Dísz a csempén

A fürdőszobáról rend szerint elfeledkezünk, ha a lakás dekorálására gondolunk. Pedig ott is van mit javítani a hangulaton.

Tóth B. Zsuzsa

A lerakó helyekre kis vesszőkosárban tehetünk tengeri kagylókat, csillagot a tusfürdők mellé. A nagy tengeri csillagokat a falra is ragaszthatjuk. Harmonikus lesz a fürdőszoba, ha azonos színűek a törölközők és a kádkilépők. Esetleg a zuhanyfüggöny ugyancsak összhangban van azok színével. Száraz virágokból, kagylókkal kiegészítve koszorút is készíthetünk a fürdő falára. Ha van időnk beülni a kádba egy forró fürdőre, a hatást fokozhatjuk illatos mécsesekkel, gyertyák fényével.

Divatos, de még nem elterjedt az üveg- vagy nagyobb csempés felületek, például a zuhanykabin dekorálása nyomtatott üveggel. Különleges érzés zuhanyzás, fürdés közben egy, a trópusi paradicsomban készült képet látni, vagy élethű tengerparti naplementében gyönyörködni. Készíthetünk úgyis üveghátfalat a kád fölé, hogy a polcok közti üres falrészt burkoljuk vele. Nem csak a kád, illetve a zuhanykabin hátfalait érdemes nyomtatott üveggel burkolni, hiszen van még sok erre alkalmas más felület a fürdőszobában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!