Öskü

2015.09.03. 15:09

Senki nem jelentette a kábelégetést

Öskü - Nem érkezett az önkormányzathoz bejelentés arról, hogy kábelt égetnének Öskü külterületén – nyilatkozta lapunk érdeklődésére Ángyán Tamás, a kistelepülés polgármestere.

Szám Dorottya

Mint arról korábban beszámoltunk, egy olvasónk név nélkül azzal a megkereséssel fordult hozzánk, hogy Öskü külterületén, egy Pétfürdőhöz közeli utcában rendszeresen kábelt égetnek. Az olvasó szerint gondosan ügyelnek arra, hogy ne hagyjanak hátra bizonyítékokat, így nyoma sincs az összegyűjtött műanyagnak, az égés szilárd melléktermékeinek, csak az orrfacsaró, mérgező füst marad.

– Öskü önkormányzata nem kapott arra vonatkozó bejelentést, hogy műanyagot égetnének az említett helyen. A rendőrséghez szintén nem érkezett panasz. Arra kérem a lakosságot, hogy amennyiben mégis ilyet észlelne, a rendőrség mellett értesítsen minket is, ekkor megtesszük a szükséges lépéseket – nyilatkozta a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!