Illegális bevándorlás

4 órája

Menczer Tamás: a bevándorlásra kizárólag a magyar modell a jó válasz

A bevándorlásra kizárólag a magyar modell a jó válasz - közölte a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója vasárnap Facebook-bejegyzésében.

MW

Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója (k) érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy-kúriához 2024. szeptember 7-én

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Menczer Tamás azt írta, Afrika lakossága az óvatos becslések szerint a következő 20 évben 750 millió fővel fog nőni, és eléri a 2,2 milliárdot. Hozzátette, mi, az Európai Unióban vagyunk szűk 500 millióan. „Ha az afrikai tömegnek csak egy kis része elindul Európa felé, nekünk harangoztak" - jelentette ki.

Hangsúlyozta,

 a bevándorlásra kizárólag a magyar modell a jó válasz: senki sem jöhet be!

 A hotspotokat, gyűjtőpontokat Európán kívül kell létrehozni, itt lehet beadni a menekültkérelmet, és csak az jöhet be, akit mi beengedünk - részletezte, hozzátéve, hogy a bevándorlás terrorizmust, bűnözést és párhuzamos társadalmakat jelent.

Emlékeztetett, 

Magyarország már kétmilliárd eurót, mintegy 800 milliárd forintot költött határvédelemre, több mint egymillió belépési kísérletet akadályozott meg.

 „Védtük és védjük egész Európát, történelmünk során nem először. Brüsszelből segítséget nem, büntetést és támadásokat viszont kapunk" - jegyezte meg.

Közölte, Brüsszel bennünket 200 millió euróra büntetett, és ránk akarja erőltetni azt a Migrációs Paktumot, amely migránsgettókról és kötelező kvótáról szól. Épp ezért felháborítónak és elfogadhatatlannak nevezte, hogy 

„néhány napja az Európai Parlamentben a Tisza Párt képviselői szavazatukkal támogatták, hogy Brüsszel vezesse be, és több pénzt költsön a Migrációs Paktumra, de azt ellenezték, hogy Magyarország kapjon végre pénzt a határvédelemre".

„Ez felháborító, de nem meglepő. Hiszen, ha a gazdi, Manfred Weber megszorítja a pórázt - és ezt megteheti, hiszen a mentelmi jog a kezében van - akkor Brüsszel embere mindent végrehajt. De mi is itt vagyunk, Magyarország megvédi magát!" - hangsúlyozta a bejegyzésben Menczer Tamás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában