Olvasó

2017.01.27. 13:18

Visszapillantás az elmúlt húsz évre

A Tapolcai Pedagógus Klub húszéves évfordulóját ünnepelte a közelmúltban.

Olvasó

Az örömbe szomorúság is vegyült, hiszen annak idején, húsz évvel ezelőtt több mint harmincan voltunk klubtagok. Az élet törvénye, az elmúlás fogyasztotta létszámunkat. Fájdalommal emlékeztünk az évfordulón az eltávozott tagjainkra, emléküket tisztelettel ápoljuk, szeretettel gondolunk rájuk. Havi összejöveteleinken alkalmunk nyílik felidézni pályánk szép eseményeit.

Munkánk eredményét látjuk a tanítványaink sikerein, érezzük, hogy igyekezetünk gyümölcsöt érlelt. A klub vezetője, nyugdíjastársunk – irodalmi és honismereti tudás birtokában – nagyszerű programokat szervezett számunkra az elmúlt húsz évben. A jubileumi összejövetelen boldogan tettünk egy képzeletbeli utazást kirándulásaink színterein.

Lehetőségeink szerint az ország távolabbi pontjaira is eljutottunk, örök élmény marad az ópusztaszeri, budapesti, sárvári, nagykanizsai, buzsáki kirándulás. Erőnk fogytával mostanában már kisebb köröket tehettünk, de környékünkön is számos nevezetesség várt bennünket. Gazdagok a tantermi foglalkozásaink is. Könyvbemutatók, földrajzi, történelmi, művészeti, irodalmi előadások színesítik együttléteinket. Ilyenkor társaink bemutathatják sütőtudományukat is. Mindannyiunk nevében azt kívánom, hogy még sokáig örülhessünk egymásnak, gyűjthessük az élményeket, ezzel is széppé téve az időskort.

A klub minden tagja nevében köszönöm az eltelt húsz évet.

Jávori Lászlóné
Tapolca

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!