Olvasó

2017.05.22. 16:25

Sok év után újra együtt - 50 éves osztálytalálkozó Vilonyán

"Jegyezd meg jól, de ne csüggedj soha, remény, csalódás, küzdelem, bukás, sírig tartó nagy versenyfutás. Keresni mindig a jót, a szépet, s meg nem találni - ez az élet." (Madách Imre)

Olvasó

Újra együtt ünnepeltek szép számmal a település egykori diákjai, akik immáron 50 éve kerültek ki az iskola padjaiból. 10 évvel ezelőtt is megszervezték találkozójukat, amely elmondásaik alapján mintha pár hete lett volna. Azon az ünnepélyen Kovács János akkori polgármester köszöntötte az egybegyűlt osztálytársakat, amit most videovetítéssel elevenítettek fel, ahogy a diáktársak élménybeszámolóit is. A vetítés és a közös élmények felidézése után fényképezés vette kezdetét a művelődési ház udvarán, nagyon jó hangulatban.


Ezt követte a finom vacsora és a késő estig tartó beszélgetés.

Elfogadták meghívásukat és megtisztelték őket jelenlétükkel egykori tanáraik: Frisch Gyuláné férjével és Oravecz Tamásné, amit ezúton is köszönünk nekik!

Jó volt felidézni az elmúlt éveket és együtt tölteni pár vidám órát - tette hozzá a szervező Szabó Ilona (Muci).

Baranyai Balázs
alpolgármester

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!