Olvasó

2017.07.18. 17:45

Országosan ismert színészek léptek fel Balatonalmádiban

BALATONALMÁDI A furfangos menyasszony című zenés vígjátékot mutatta be az Éless-szín a közelmúltban az egyik helyi szállodában.

Civil Tudósítónktól

A társulat negyedik éve lép fel nyaranta műsorával a település legnagyobb hoteljében. Éless Béla, a társulat alapítója és igazgatója köszöntőjében köszönetet mondott a szervezőknek, hogy ismét lehetőséget kaptak a bemutatkozásra. A társulat ezúttal Lope de Vega, a 16. és 17. század fordulóján élt spanyol író művét, A furfangos menyasszonyt adta elő. A darab nő és férfi kapcsolata körül forog, és végül mindenki elnyeri azt, aki a szívét megdobogtatja. Az előadásban a furfangos menyasszonyt Kondákor Zsófi alakította remekül. A férfiak és a család úgy pörögnek-forognak az ujjai körül, hogy végül mégiscsak az övé lesz a választottja.

Nyertes Zsuzsa, Koncz Gábor és Kondákor Zsófi a darabban. Az előadást felállva tapsolta meg a közönség
Fotó: Tari Tibor

A kiváló előadásban olyan elismert művészek is szerepeltek, mint Koncz Gábor vagy Nyertes Zsuzsa. A darabban színre lépett a rendező Éless Béla is, aki a szeretőt alakító Kertész Péterrel együtt a nők rabjává vált az előadásban. A dramaturgiai kifejletig azonban érdekes, élvezetes bonyodalmak, komikus helyzetek sora és bravúros alakítások szórakoztatták a nézőket, akik felállva tapsolták meg a színészeket.

Hegyi Ilona

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!