Olvasó

2017.01.25. 19:38

Önfeledt szórakozás

Sikátor - A településen immár másodszor megrendezett családi napon idősek és fiatalok vidám programokban vehettek részt.

olvasói

A rendezvényen megteltek a kistelepülés evangélikus templomának padjai. Gyermekek, szülők, nagyszülők érkeztek Veszprémvarsányból, Bakonytamásiból, Bakonyszentlászlóról és Zircről. Szakos Csaba lelkész köszöntötte a gyülekezeti tagokat és a vendégeket. A hittanos gyermekek műsorral kedveskedtek az egybegyűlteknek, majd a Vekker együttes mozgatott meg időset és fiatalt.

A rendhagyó istentisztelet után a gyermekeket játszóházba invitálták, ahol ügyeskedhettek, játszhattak vagy akár lovagolhattak is. A sikátori és veszprémvarsányi asz-szonyoknak köszönhetően ízletes gulyás és finom házi sütemények kerültek az asztalra. A késő délutánig tartó összejövetelen régi ismerősök üdvözölhették egymást, önfeledten szórakozhattak gyermekeink, ismerkedhettek egymással a gyülekezetek tagjai.

Pákozdi Judit

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!