Olvasó

2017.02.09. 14:47

Odafigyelnek egymásra

Az Ősi Község Önkormányzata és a helyi polgárőrség közötti, évek óta szoros és jó kapcsolat eredményeként a település polgárőrsége az elmúlt időszak szélsőséges időjárási viszonyaira tekintettel meglátogatta a település idős, egyedül élő lakosait.

Olvasó

A látogatások során jó hangulatú, baráti beszélgetés alakult ki, a lakosok örömmel fogadták látogatóikat. A beszélgetés keretében a polgárőrség tagjai felajánlották segítségüket azoknak, akiknek az időjárás miatt nehézségeik támadtak, segítséget nyújtanak tüzelőbehordásban, favágásban, hóeltakarításban, amit az idős lakosság szívesen is fogadott. A felajánlott segítség nemcsak a téli időszakra vonatkozik, hanem egész évre, hiszen a segítség mindig jól jön, az mindig jólesik.

A látogatás keretében lakosaink szórólapot is kaptak, amelyen megtalálható a Polgárőr Egyesület elérhetősége, amelyen a nap 24 órájában segítség kérhető.

A polgárőrség felhívta és ezúton is felhívja a lakosság figyelmét, amennyiben a nyugalmat megzavaró eseményt tapasztalnak, azonnal értesítsék a rendőrséget a 112-es számon, valamint az átnyújtott szórólapon szereplő telefonszámok valamelyikét, hogy a segítség mielőbb megérkezzen.

A polgárőrség tagjai tisztelettel megköszönik a kedves szavakat és a szíves fogadtatást, amelyben a látogatások során részesültek.

Józsa Gábor Tamás,
az egyesület elnöke

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!