Olvasó

2017.03.09. 15:40

Noszlopi ízparádé

Kedves meghívásnak tehettünk eleget a közelmúltban, amikor hetedik alkalommal került sor a házi készítésű ételek versenyére, kóstolójára, a Noszlopi ízparádéra.

Olvasó

A meghívottak szívesen vállalták a részvételt. A megjelenteket először Szabó Péter házigazda köszöntötte, majd Szabó Melinda gasztronómiai vezető, aranydiplomás gasztronómus. Mint minden évben, úgy most is számos versenyző indult. Nehéz volt a zsűrinek felelős döntést hozni idén is. A versenyen 71 csapat indult, a legjobb eltett ételek, házi sütemények, kenyerek és kocsonyák címet lehetett megszerezni.

A zsűri tagjai elsőként a szépen terített asztalokat értékelték, de nem volt könnyű dolguk idén sem

Összesen négyszáznyolcvanféle étel készült el és kapott díjat. A versenyzők teljesítményét arany, ezüst és bronz minősítéssel ismerték el. Mindezeken kívül több értékes díjat is kiosztottak. Felhőtlen szórakozás volt mindenki számára. Ilyen értékes emberek munkája dicséretet ér, és értékeiket meg kell őrizni. Olyan volt ez a csapat, mint egy nagy család. Mindenki arcáról sugárzott a szeretet. Hiszen Isten azt akarja, hogy az emberiség is egy nagy családot alkosson. Legyenek ők mindezekre büszkék, s ugyanilyen tisztelettel és alázattal ápolják továbbra is ezeket a hagyományokat. Mi bízunk a holnapban, a Jóistenben, és bízunk abban is, hogy jövőre újra ugyanitt találkozunk.

Végezetül megköszönte mindenki, hogy itt lehetett, s a házigazdának és családjának Isten bőséges áldását kívánva ért véget a tartalmas program.

Kovács Józsefné,
Kemeneshőgyész

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!