Olvasó

2017.05.17. 13:53

Látogatás Pápán, az Erkel iskolában

Mi, a nyugdíjas pedagógusok klubjának tagjai május 2-án a Pápai Erkel Ferenc Ének-zenei Általános Iskola vendégei voltunk.

Olvasó

Terveink között szerepel, hogy minden tanévben visszatérünk – közösen – volt munkahelyünkre, hogy lépést tudjunk tartani a változásokkal.

Heizer Zoltánné igazgató szívélyesen, terített asztallal fogadott minket. A 3. Z tanulói különleges zenei élményben részesítettek bennünket csengettyűjátékukkal. Őket követte Mike Fanni (2. Z) szép versmondásával, majd Polgárdi Hanna (7. Z) furulyajátékával bűvölt el bennünket. Külön köszönjük a Zotter Éva tanárnő és lánya, Luca által készített ajándékkosárkákat, melyben édességgel leptek meg bennünket.

Fotó: Kecskés Istvánné

Nagy érdeklődéssel hallgattuk meg igazgatónő tájékoztatóját az iskolában folyó munkáról, a tanulók tanulmányi eredményeiről, a tantestület összetételéről, az előttük álló feladatokról. Már az előtérben is láttuk a tablókat, amely arról ad információt, hogy „boldog", „mosolygós", valamint „ökoiskolában" vagyunk. Kíváncsian figyeltük a digitális tábla működését, az elektronmikroszkóp képeit. Örömmel tapasztaltuk, hogy a sok technikai újdonság használata mellett a tanár és a tanuló közvetlen kapcsolata nem kerül hátrányba.

Gratulálunk a hangulatos tantermekhez, a sok ötlettel dekorált könyvtárhoz! Köszönjük, hogy bepillantást nyerhettünk egy gyermekközpontú mai iskola életébe! Jó egészséget, kitartó, eredményes munkát kívánunk! Legyen sok örömük a gyereknevelésben, az oktatásban!

Kecskés Istvánné, Pápa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!