Olvasó

2017.04.18. 14:13

Egészségügyről pozitívan

Bár sajnos napjainkban szinte csak negatívumairól kerül szóba az egészségügy, nagy örömömre én most mégis ennek ellentétjét szeretném erősíteni.

Olvasó

Márciusban született meg kisfiam, Ajkán a Magyar Imre Kórház Szülészeti-nőgyógyászati osztályán.  Már maga a környezet is nagyon barátságos, tiszta volt, így a jó érzést csak fokozta, hogy az osztályon dolgozó valamennyi munkatárs (orvosok, szülésznők, csecsemősök, védőnő) igazán kedvesen, empatikusan és természetesen óriási szakértelemmel állt valamennyi pácienshez.

Az osztály baba-mama barát funkcióval bír, így az újszülöttek az édesanyjuk mellett lehetnek folyamatosan, ezáltal mindenre azonnal segítőkész, praktikus választ kaphattunk. Talán nem is kell mondani, hogy ez mennyire fontos volt nekem, mint kezdő, csetlő-botló anyukának.

Jó volt látni, hogy csapatként is milyen összhang van a dolgozók között, ami a jó hangulathoz maximálisan hozzájárult, feledtetve az ott lévők ilyenkor természetes nehézségeit.

Igazán örülök, hogy a hírekben, különböző fórumokon hallható sok negatívumra rácáfolva, ilyen pozitív élményekkel gazdagodhattam életem legfontosabb eseménye kapcsán. Csak köszöntemet tudom kifejezni.

Ligman Ági

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!