Olvasó

2017.05.04. 07:51

Édesanyák napjára

Adhat az élet márványból palotát, csak egyet nem adhat kétszer: áldott jó édesanyát!

Civil Tudósítónktól

Édesanya, oly szép ez a szó – ő az, aki nem pótolható.

Minden évben van egy kedves nap, amiről sohasem feledkezünk meg. Az édesanyák napját hagyományosan május első vasárnapján ünnepeljük. Ez az ünnep nagyon régi, már az ókori Görögországban is tartottak tavaszi ünnepséget az édesanyák tiszteletére. A gyermekek és a felnőttek szívében az édesanya különleges helyet foglal el. Ő az, akivel örömünket, bánatunkat mindig megoszthatjuk, akiben mindig bízhatunk. Az édesanyák napján virágot viszünk a temetőbe.

Áldott jó édesanyánk! Mi sohasem felejtünk el. Emlékedet, szeretetedet örökké őrizzük. Mert a szeretetünk soha el nem fogy. Akinek még él az édesanyja, pár szál virággal a kezünkben álljunk oda elé, s egy öleléssel, néhány szívből jövő szóval mondjunk köszönetet mindazért, amit értünk tettek. Mert nem tudjuk, meddig köszönthetjük azt az édesanyát, aki világra hozott bennünket, aki velünk volt a nehéz óráinkban, aki felnevelt minket.

Kovács Józsefné

Kemeneshőgyész

Címkék#civil

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!