Olvasó

2016.12.04. 14:24

Bán-ki-mit-tud diákoknak

Hatodik alkalommal rendezték meg játékos vetélkedő formájában az Ajkai Szakképző Iskola és Kollégium Bánki Donát Intézményegységében a Bán-ki-mit-tud programot.

Olvasó

Már korábban is volt nyílt nap, a legközelebbi januárban lesz, ahol az általános iskolás végzős tanulók megismerkedhetnek az iskolával, annak légkörével és az itt folyó képzésekkel.

Mint Vörös Róbert tagintézmény-vezető elmondta, harminckét csapat vett részt a vetélkedőn Pápakovácsitól Úrkútig és Devecsertől a megyehatárig. Öt helyszínen kaptak feladatokat a csapatok, amelyek forgószínpadszerűen cserélődtek a helyszínek között, és így megismerhették az egész iskolát.

A vetélkedő után a vendéglátós tanulók szendvicsekkel és üdítőkkel látták vendégül leendő iskolatársaikat és az őket kísérő szülőket, pedagógusokat.

A rendezvény végén minden csapat oklevelet, a legjobbak pedig értékes tárgyjutalmakat kaptak. A zökkenőmentes forgalmat a diákönkormányzat tagjai biztosították az egyes helyszínek között az iskola folyosóin.

Mayer Ferenc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!