Olvasó

2017.03.06. 13:00

A farsangi szezonra emlékezve

Iskolánk, a Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium ebben az évben is megrendezte hagyományos Valentin-bálját február 11-én Balatonalmádiban.

Olvasó

Két tannyelvű intézmény lévén a bál hazai farsangi hagyományokat és amerikai tradíciókat ötvöz már évek óta.

A Bálintok és a szerelmesek ünneplése mellett Dudásné Pirik Mariann igazgatónő ünnepélyes köszöntőjében azt is kiemelte, hogy a bált az iskola polgárai példás együttműködéssel készítették elő, és az est programját a korábbi hagyományok és az újdonságok változatos elegyeként valósították meg.

A legfiatalabb diákok nyitótáncát további zenés műsorszámok követték a romantikusan feldíszített aulában. Majd kincsvadászat indult elfelezett dekorszívekre, és a szívkirakó során összeboronálódott alkalmi párok tesztelhették azt is, mennyire illenek össze. Akinek így nem akadt párja, még mindig licitálhatott néhány önkéntes párjelöltre egy másik játék során.

Néhány lelkes osztály tematikus termeket rendezett be a szerelem jegyében: a házasságkötő teremtől a szerelempostán át a rapid randiig, vagy a szinglikertig mindent ki lehetett próbálni.

Tanárismereti kvíz előzte meg a bálkirály és bálkirálynő ünnepélyes megkoronázását a tombolasorsolást követően, ahol még egy nyelvtanfolyam is gazdára talált!

Fotó: olvasó

És végül természetesen a diszkó sem maradhatott el.

Simon Orsolya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!