Olvasó

 • cikk kép
  Vért adott a zirci gimi

  Zirc - Az áprilisi második véradására elsősorban a III. Béla gimnázium diákjait, tanárait várta a Magyar Vöröskereszt Zirci Területi Szervezete, de természetesen nyitva állt a kapujuk mindenki előtt.

 • cikk kép
  Belső nagytakarítás – böjti, lelki elmélyülés az ajkai evangélikus templomban

  Schvarczkopf Anita Ajka: „Isten ajándékai: távolságtartás helyett a közel lévő természet/teremtés, pocsékolás helyett az értékes ember, és bizonytalanság helyett az Istennel való békesség az üdvösségben! Készítsenek fel bennünket egy igaz Feltámadás Ünnepre!” – hangsúlyozta Kovács Viktor evangélikus lelkész a reformáció ötszázadik évfordulója alkalmából, Belső nagytakarítás címmel szervezett böjti lelki elmélyülésen, az ajkai evangélikus templomban.

 • cikk kép
  Egy korty művészet - Festmények, grafikák és egy pohár finom bor

  Devecser - A Kastélykönyvtár galériájában nyílt meg az Egy korty művészet című festmény- és grafikakiállítás. Az Országos Képző- és Iparművészeti Társaság balatoni borrégió témájú anyaga Keszthely és Hévíz után került Devecserbe.

 • cikk kép
  Megérkezett az ajkai strand első vendége

  Kapocsi Orsolya olvasónktól kaptuk a képet.

 • cikk kép
  A Vincze Judo Klub pozsonyi ezüstje

  2017.04.01-02-án rendezték Pozsonyban a XXXVI. ARCHA Telecom Judo Cup-t.

 • Köszönet - Segítőkész megtalálók

  Március 30-án délután felejtettem a Csolnoky Ferenc Kórház ultrahangvizsgálójának padján egy kis csomagot, benne a frissen vásárolt gyógyászati segédeszközöket és egy okmányt, melyen csak a nevem és a címem szerepelt.

 • cikk kép
  A terápiás kutyák látogatása

  A Gyermekekkel a Kutyákért – Kutyákkal a Gyermekekért Alapítvány látogatott el Vilonyára az általános iskolába és óvodába, hogy asszisztált fejlesztő és ismeretterjesztő csoportos foglalkozást tartson az óvodásoknak és az iskolásoknak.

 • cikk kép
  Találkozó a barátság és szeretet jegyében

  Ajka - Az Ajkai Magyar Imre Kórház Gyermekosztályán évtizedek óta találkozót tartanak az osztály régi és jelenlegi dolgozói.

 • cikk kép
  Gyerekek keresztútja

  Balatonkenese - Egyedülálló kezdeményezés színhelye volt a balatonkenesei római katolikus templom.

 • cikk kép
  Bolondok napi Kupa

  A Bolondok napi Kupa Zircen, a Mayer-tavon került megrendezésre első alkalommal a „Zirci Pecás Horgász Blog” szervezésében.

 • cikk kép
  Szép környezet, jó intézmény - Zirc

  A bakonyi hegyek ölelésében, csodás, festői környezetben van egy kisváros: Zirc.

 • cikk kép
  Személyiséget átható fejlődési zavar, az autizmus

  A veszprémi AutiSpektrum Egyesület vezetőjeként, illetve két, autizmus spektrumzavarral diagnosztizált gyermeket nevelő édesanyaként szeretnék reagálni Csapó Attilának a Napló március 29-i számában megjelent írására.

 • cikk kép
  Könyvmolyok, figyelem! - megalakul a LibLing Olvasókör Ajkán

  Ajka – A Városi Könyvtár szervezésében megalakul a LibLing Olvasókör, amely várja az olvasni vágyó hölgyeket és urakat egyaránt. Sokan a könyvekben találják meg a kikapcsolódási lehetőséget, a nyugalmat és pihenést, ami kicsit kizökkent a szürke hétköznapok világából.

 • cikk kép
  Utazás- Könyvtár - Internet: Internet Fiesta a könyvtárakban

  A program keretében 2017. március 24-én Németh István utazási élményeiről számolt be a zirci városi könyvtár előadótermében, „Szentpétervár – Nagy Péter városa” címmel.

 • cikk kép
  Egészségügy a gyulafirátóti nyugdíjasklubban

  A gyulafirátóti Rozmaring Klubnál és a Német Nemzetiségi Kulturális Egyesületnél már hagyomány, hogy minden évben az egészségügy különböző területéről hívnak közösen előadókat a nyugdíjasklubba.

 • cikk kép
  Vendégségben a kék bolygón

  Ajka - Születésünkkor nem tudjuk, mi vár ránk. Cseperedünk, keressük helyünket, barátokat, társakat, akivel, akikkel lehetőleg a legoptimálisabb körülmények között élhetjük le rövidke életünket.

 • cikk kép
  Az osztrák hölgy megmentette a kutyát, a veszprémi óvodások is meghálálták neki

  Rajzokkal adnak hálát a veszprémi óvodások annak a néninek, aki szívszorító dolgot tesz ey beteg kutyáért.

 • cikk kép
  Édes napfény, áradj hát!

  A padragkúti városrész lakóit szólították meg a helyi kötődésű szereplők és kiállítók – immár harmadszor – 2017. március 18-án. Tavaszköszöntő hangversenyre és foltvarró kiállításra várták az érdeklődőket a művelődési házba. A borongós idő sem tántorította el a közönséget, kezdésre megtelt a kultúrház színházterme.

 • cikk kép
  Mentőkutyákkal a Bánkiban

  Március 13-án a Kulcsár Kutató Mentőkutyás Szolgálat munkatársai látogattak el az Ajkai Gimnázium, Szakképző Iskola, Általános Iskola, Sportiskola és Kollégium, Bánki Donát Intézményegységébe.

 • cikk kép
  Csoki kutya, mi és a vadak

  Az ajkai Bánki iskola diákságával 2017. február 18-án reggel 9 órakor megkezdtük gyalogos utunkat a tósoki erdőbe. Szerencse, hogy mindig nagy számban összegyűlünk, hogy közösen fedezzük fel a természet rejtelmeit. És ezért még tesióra-kedvezmény is jár!

Részletes műsorMűsorok betöltése...