Olimpia

2016.08.08. 09:21

Csúnyán fejre esett a belga kerékpáros (videó)

Rio de Janeiro - Magabiztosan vezette a női országúti kerékpáros verseny mezőnyét Annemiek Van Vleuten, amikor kicsúszott és a padkának ütközött, majd fejre esett.

B. Virág Rita

A francia tornász, Samir Ait Said sérülése továbbra is a riói olimpia eddigi legcsúnyább esete, de a belga kerékpáros is rémisztő nagyot bukott. Annemiek Van Vleuten tíz kilométerre a céltól vesztette el uralmát a kerékpárja felett, s élete csak nüanszokon múlt, mert az esés következtében, a bukósisak védelme ellenére is nagyon beütötte a fejét és a gerince is megsérült.

A legfrissebb hírek szerint három helyen is megrepedt a gerince, és agyrázkódást is kapott. A rémisztő az volt az egészben, hogy percekig mozdulatlanul feküdt a bringás a padkán, s bár a Belga Kerékpáros Szövetség szerint nem vesztette el az eszméletét, és kommunikálni is tudott, a kórházban azonban folyamatos megfigyelés alatt tartják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!