Olimpia

2016.08.07. 07:51

Brutális sérülés az olimpián - Videó, csak erős idegzetűeknek!

Rio de Janeiro - Alig kezdődött el az olimpia, rögvest kijelenthetjük, megszületett a játékok legbrutálisabb, legrondább sérülése.

B. Virág Rita

A franciák tornásza, szegény Samir Ait Said az ugrás végén olyan szerencsétlenül ért földet, hogy egyszerűen kettétört a bal lába. A gyűrűn Európa-bajnok tornász lábát az orvosi stáb megpróbálta rögzíteni, azonban nekik is meggyűlt a bajuk, csak nehezen sikerült a sérült testrészt valahogy a normálishoz közelítve helyrerakni.

Ehhez fogható sérülést csak nagyon ritkán látni, így a videót  tényleg csak az nézze meg, aki nem sírja azonnal el magát. Egyébként Ait Said egyáltalán nem sírt, nem kiabált, pedig biztosan nagyon fájt neki, sőt még annyi lélekjelenléte is volt, hogy kiintesen a közönségnek.

A 26 éves Samir Ait Saidról még el kell mondanunk, a londoni olimpián el sem tudott indulni, mert előtte Montpellierben megsérült egy versenyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!