Noszlop

2017.06.13. 15:45

Közeli tájakon - Pedagógusnapot ünnepeltek

Noszlop - Egy igazán kellemes pedagógusnapi emlékkel tértünk haza annak tudatában, hogy nem kell messzire mennünk azért, hogy szép tájakon járjunk és jól érezzük magunkat – fogalmazott Magyar Istvánné könyvtáros, nyugdíjas általános iskolai tanár.

Penk Tímea

A település iskolájának és óvodájának dolgozói a napokban a Bakonyba kirándultak. A csapatban nemcsak az oktatási intézmények jelenlegi pedagógusai, technikai munkatársai vettek részt, hanem idén is meghívták az egykori, mára nyugdíjas  kollégákat is.

Fotó: Magyar Istvánné

- Ez évben falunk polgármestere, Felső Sándor is tagja volt a látnivalókra és a kötetlen beszélgetésekre nyitott társaságnak. A nap programját Takácsné Molnár Marianna igazgatóhelyettes és Németh Edina pedagógusok tervezték el, állították össze. A délelőtti napsütésben a Gaja-patak völgyében vezető séta és a Római-fürdő szemet gyönyörködtető és szívet melengető látványa után az eplényi libegővel eljutottunk az Ámos-hegyi kilátóhoz. Innen a távoli Balaton víztükre és a bakonyi hegycsúcsok: Kab-hegy, Kőris-hegy, Papod panorámája tárult elénk. A bakonybéli csillagda megtekintését követően a Szent-kúthoz zarándokoltunk – számolt be Magyar Istvánné.

Hozzátette, a kápolna és a kis tó körüli csendes pihenést a legtöbben beszélgetéssel töltötték, de néhányan a kálváriára is fölkapaszkodtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!